cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can I bar certain outgoing codes (ie 07's ,09's)

caccy
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎09-08-2007

Can I bar certain outgoing codes (ie 07's ,09's)

Can anybody help please.
Is it possible to set Home Phone up so that premium rate and mobiles cannot be dialed?
This does not seem to be mentioned in the "help topics".
5 REPLIES 5
penfold
Aspiring Pro
Posts: 2,257
Thanks: 25
Fixes: 5
Registered: ‎01-08-2007

Re: Can I bar certain outgoing codes (ie 07's ,09's)

Hi
I would like this as well, as I sometimes forget not to dial 07 and 08 numbers. If not can it be added as a PUGIT?? ( not sure how to do it really  ???)
Mand
Grafter
Posts: 5,560
Thanks: 2
Registered: ‎05-04-2007

Re: Can I bar certain outgoing codes (ie 07's ,09's)

Hi there,
We don't currently offer this service as a feature, although it's definitely something which is on the list as it's asked for regularly. We're looking at bringing this onboard within the next few months.
I'm sure there was a PUGIT raised for it already somewhere, will have a dig around tomorrow.
Strat
Moderator
Moderator
Posts: 31,294
Thanks: 3,876
Fixes: 565
Registered: ‎14-04-2007

Re: Can I bar certain outgoing codes (ie 07's ,09's)

It's been mentioned in other threads very recently.

Customer and Forum Moderator. Windows 10 Firefox 105.0.1 (64-bit (64-bit)


pierre_pierre
Grafter
Posts: 19,757
Registered: ‎30-07-2007

Re: Can I bar certain outgoing codes (ie 07's ,09's)

Grin Try Search you never know what you might not find Grin
Strat
Moderator
Moderator
Posts: 31,294
Thanks: 3,876
Fixes: 565
Registered: ‎14-04-2007

Re: Can I bar certain outgoing codes (ie 07's ,09's)

Quote from: pierre_pierre
Grin Try Search you never know what you might not find Grin

I find a lot.....unfortunately it's totally unrelated to what I was searching for Angry

Mods: Sorry about the full quote Sad

Customer and Forum Moderator. Windows 10 Firefox 105.0.1 (64-bit (64-bit)