cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Caller Display not activated

FIXED
H_Singh
Newbie
Posts: 3
Thanks: 1
Registered: ‎19-09-2016

Caller Display not activated

I switched from BT to Plusnet on 9 September but my Caller Display isn't working, the Phone Control Panel shows it as activated but dialling *#234# says the service is not available.

6 REPLIES 6
Chris
Legend
Posts: 17,724
Thanks: 599
Fixes: 169
Registered: ‎05-04-2007

Re: Caller Display not activated

It's showing as on your account both on our side and our suppliers system, are you still having issues with this?

Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
H_Singh
Newbie
Posts: 3
Thanks: 1
Registered: ‎19-09-2016

Re: Caller Display not activated

Hello, yes it still isn't working and the message on *#234# is the same. Caller ID was working on my phones when I was with BT and when I've been with Plusnet in the past.

HarryB
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 5,191
Thanks: 1,447
Fixes: 255
Registered: ‎25-03-2015

Re: Caller Display not activated

Fix

I'll try removing the call feature and re-adding it to your line as that quite often fixes this.

 

I'll let you know when this has completed.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Infrastructure Operations Professional
HarryB
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 5,191
Thanks: 1,447
Fixes: 255
Registered: ‎25-03-2015

Re: Caller Display not activated

Those orders are complete now. Could you let us know if you're still having problems with the caller display from now.

 

Thanks.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Infrastructure Operations Professional
H_Singh
Newbie
Posts: 3
Thanks: 1
Registered: ‎19-09-2016

Re: Caller Display not activated

That fixed it, thanks Harry.

HarryB
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 5,191
Thanks: 1,447
Fixes: 255
Registered: ‎25-03-2015

Re: Caller Display not activated

Glad to hear that's fixed now. Thanks for letting us know.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Infrastructure Operations Professional