cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Infinity
Pro
Posts: 5,600
Thanks: 148
Fixes: 2
Registered: 19-06-2011

What has a length of 52ft and width of 36ft ?

What has a length of 52ft and width of 36ft.....
Stunning set of photo's
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2336526/Eurofighter-Typhoon-Life-cockpit-1-320mph-aircraft-6...

( Used to be my day job )
8 REPLIES
Community Veteran
Posts: 13,921
Thanks: 514
Fixes: 7
Registered: 01-08-2007

Re: What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Quote from: PlusComUK
( Used to be my day job )

Ok then... moving on!
Stunning plane but I've always felt it was a waste of UK money to be honest. We've only had helicopter carriers for the last 30 odd years so this thing will never really do much for us long range wise unless we want pilots that are exhausted OR have to land for a break somewhere.
The harriers were great for portability though that and they didn't need a full size carrier to be thrown from and land on!
One other glitch... we're living in the sci-fi age. Where are all the touch screens and holograms? - All the eurofighter has is buttons and switches  Grin
I need a new signature... i'm bored of the old one!
Community Veteran
Posts: 13,921
Thanks: 514
Fixes: 7
Registered: 01-08-2007

Re: What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Just noticed this at the bottom:

You think I can pick one up at Halfords?  Cheesy
I need a new signature... i'm bored of the old one!
Infinity
Pro
Posts: 5,600
Thanks: 148
Fixes: 2
Registered: 19-06-2011

Re: What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Quote from: Sprite

One other glitch... we're living in the sci-fi age. Where are all the touch screens and holograms? - All the eurofighter has is buttons and switches  Grin

When you're in combat mode, you don't want to be looking for touch screens, you feel the buttons and switches, and with many hours experience, you know where they are !!!
And gloves make touch screens unusable.
Nothing like the tactile feel of a knob or button or switch.
They tend not to fail either  !
Especially when looking out of the cockpit.
Screens... Yes.  Touch screens...No.
Community Veteran
Posts: 16,834
Thanks: 1,124
Fixes: 13
Registered: 06-11-2007

Re: What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Quote from: Sprite
Just noticed this at the bottom:

You think I can pick one up at Halfords?  Cheesy

As it is 20 years old... ... you might find a cheap one in a charity shop somewhere....... certainly "one up" on the MK I Escort manual !!!!!... Cheesy
Moderator
Moderator
Posts: 25,760
Thanks: 1,120
Fixes: 47
Registered: 14-04-2007

Re: What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Still a little way to go to match some of these
Customer and Forum Moderator.
Product of the Tyrell Corporation
Community Veteran
Posts: 13,921
Thanks: 514
Fixes: 7
Registered: 01-08-2007

Re: What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Yeah but they got no stargate manuals - I could do with one detailing the ship destiny!
What about my favourite BR class 421 too eh? - Blasted Haynes... lol
I need a new signature... i'm bored of the old one!
Moderator
Moderator
Posts: 25,760
Thanks: 1,120
Fixes: 47
Registered: 14-04-2007

Re: What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Wasn't this loco was it Sprite?
Customer and Forum Moderator.
Product of the Tyrell Corporation
Community Veteran
Posts: 13,921
Thanks: 514
Fixes: 7
Registered: 01-08-2007

Re: What has a length of 52ft and width of 36ft ?

Nice pic strat, there is something fascinating about steam but no when I said class 421 i meant one of these:
I need a new signature... i'm bored of the old one!