cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Think Broadband Ping Monitor Results (POST YOURS)

Midnight_Caller
Rising Star
Posts: 4,143
Thanks: 7
Fixes: 1
Registered: 15-04-2007

Think Broadband Ping Monitor Results (POST YOURS)

My Live Broadband Quality Monitor 10meg Broadband
5 REPLIES
Community Veteran
Posts: 5,471
Thanks: 288
Fixes: 4
Registered: 11-08-2007

Re: Think Broadband Ping Monitor Results (POST YOURS)

Can you post a web link to the test ?  Undecided
Moderator
Moderator
Posts: 25,789
Thanks: 1,134
Fixes: 47
Registered: 14-04-2007

Re: Think Broadband Ping Monitor Results (POST YOURS)

Plain vanilla up to 8Mbs

http://www.thinkbroadband.com/ping/monitors.html
Customer and Forum Moderator.
Product of the Tyrell Corporation
Community Veteran
Posts: 18,551
Thanks: 193
Registered: 12-08-2007

Re: Think Broadband Ping Monitor Results (POST YOURS)

It only works on static IP addresses.
Midnight_Caller
Rising Star
Posts: 4,143
Thanks: 7
Fixes: 1
Registered: 15-04-2007

Re: Think Broadband Ping Monitor Results (POST YOURS)

@artmo, My IP is not static, wen I Reboot the modem I will be given a new IP address, but my modem is on 24 / 7, apart from when I change Routers like I did yesterday, I upgraded my Edimax Router to Linksys WRT54GL Router.
@purleigh, Click on the image or go to: http://www.thinkbroadband.com/ping
Community Veteran
Posts: 18,551
Thanks: 193
Registered: 12-08-2007

Re: Think Broadband Ping Monitor Results (POST YOURS)

Gary, I was quoting from their site:
Quote
Can you monitor my connection if I have a dynamic IP?
We can only monitor your line if you have a static IP address as we are not able to track changes to your IP address at the moment. We will look at adding this functionality in a future version.