cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Rapport problems.

onlyme
Grafter
Posts: 65
Registered: 23-02-2008

Rapport problems.

Has anyone else had problems with Rapport, programs running slow and websites hanging?  I can't find a thread on this subject; has it been covered already?
8 REPLIES
nadger
Rising Star
Posts: 4,498
Thanks: 46
Registered: 13-04-2007

Re: Rapport problems.

http://community.plus.net/forum/index.php/topic,93874.0.html
Not had any running problems personally
Community Veteran
Posts: 7,149
Thanks: 51
Fixes: 2
Registered: 30-08-2007

Re: Rapport problems.

Nope! my Rapport is running fine.
Experience; is something you gain, just after you needed it most.

When faced with two choices, simply toss a coin. It works not because it settles the question for you. But because in that brief moment while the coin is in the air. You suddenly know what you are hoping for.
N/A

Re: Rapport problems.

Yes, as per above-mentioned link, my friend had the same problems, as have many others according to my searches.
The Rapport site has instructions on how to remove it.  Would suggest that you use Revo uninstaller if this is what you want to do in order to get rid of it properly.  Not sure if you will need to switch it off first.
Community Veteran
Posts: 3,826
Thanks: 44
Fixes: 1
Registered: 24-09-2008

Re: Rapport problems.

Rapport is running fine for me, no worries
Community Veteran
Posts: 6,735
Thanks: 12
Registered: 02-02-2008

Re: Rapport problems.

I've avoided it so far, but....
Has anyone used it where they access MULTIPLE web sites (e.g. different banks) all of which want you to use it - any issues?
nadger
Rising Star
Posts: 4,498
Thanks: 46
Registered: 13-04-2007

Re: Rapport problems.

I bank with HSBC and SWMBO with Barclays and I access both these sites without any problems.
Community Veteran
Posts: 16,836
Thanks: 1,124
Fixes: 13
Registered: 06-11-2007

Re: Rapport problems.

Nope..... No problems here ... been using it for a week or so now. Smiley
alanf
Aspiring Pro
Posts: 1,931
Thanks: 77
Fixes: 1
Registered: 17-10-2007

Re: Rapport problems.

I use Rapport for multiple banks and have had no problems using Firefox 3.6/Windows 7.