cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No rich text on the forum?

7up
Community Veteran
Posts: 15,392
Thanks: 1,196
Fixes: 14
Registered: ‎01-08-2007

No rich text on the forum?

Trying to reply to shutters topic with a quote.. No buttons for bold, italic etc... also quote button does nothing. Whats gone wrong with this wreck of a forum now?
I need a new signature... i'm bored of the old one!
20 REPLIES 20
jab1
Seasoned Hero
Posts: 6,941
Thanks: 2,352
Fixes: 73
Registered: ‎24-02-2012

Re: No rich text on the forum?

A Lithium 'update' @7up
John
Minivanman
Aspiring Legend
Posts: 13,316
Thanks: 5,058
Fixes: 1
Registered: ‎04-11-2014

Re: No rich text on the forum?

Maintenance I'm guessing, and as mentioned elsewere. How about some info mods?

Don't limit the friends you haven't met with arguments you'll never have.
jab1
Seasoned Hero
Posts: 6,941
Thanks: 2,352
Fixes: 73
Registered: ‎24-02-2012

Re: No rich text on the forum?

7up
Community Veteran
Posts: 15,392
Thanks: 1,196
Fixes: 14
Registered: ‎01-08-2007

Re: No rich text on the forum?

jab1 i tried to thank you for that but as you'd expect that's broken too.
I need a new signature... i'm bored of the old one!
Strat
Moderator
Moderator
Posts: 30,416
Thanks: 3,372
Fixes: 506
Registered: ‎14-04-2007

Re: No rich text on the forum?


@Minivanman wrote:
How about some info mods?

We know as much as you do Sad


 

Customer and Forum Moderator. Windows 10 Firefox 88.0.1 (64-bit)

7up
Community Veteran
Posts: 15,392
Thanks: 1,196
Fixes: 14
Registered: ‎01-08-2007

Re: No rich text on the forum?

Yet you managed to post a quote?
I need a new signature... i'm bored of the old one!
Strat
Moderator
Moderator
Posts: 30,416
Thanks: 3,372
Fixes: 506
Registered: ‎14-04-2007

Re: No rich text on the forum?

Surprisingly yes but there is quite a bit of stuff not working as expected for us also.

Customer and Forum Moderator. Windows 10 Firefox 88.0.1 (64-bit)

dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 25,298
Thanks: 4,665
Fixes: 1,182
Registered: ‎11-01-2008

Re: No rich text on the forum?

@7up but I can't quote.. so it's not even group specific.
Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
RobPN
Hero
Posts: 3,759
Thanks: 1,686
Fixes: 5
Registered: ‎17-05-2013

Re: No rich text on the forum?


@7up wrote:
Trying to reply to shutters topic with a quote.. No buttons for bold, italic etc... also quote button does nothing. Whats gone wrong with this wreck of a forum now?

@7up 

Do you think your problem might be browser related?

Seems OK to me using IE11.

dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 25,298
Thanks: 4,665
Fixes: 1,182
Registered: ‎11-01-2008

Re: No rich text on the forum?


@RobPN wrote:

 

@7up 

Do you think your problem might be browser related?

yup, seems it's chrome / chromium based browsers that's badly impacted from what I can tell.

Safari lets me do a lot more.

Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
7up
Community Veteran
Posts: 15,392
Thanks: 1,196
Fixes: 14
Registered: ‎01-08-2007

Re: No rich text on the forum?

So somebody at Lithium wrote some code that chrome didn't like then.

Interestingly i've now got the toolbar buttons back again.. lets see if a quote works?


@dvorak wrote:

@RobPN wrote:

 

@7up 

Do you think your problem might be browser related?

yup, seems it's chrome / chromium based browsers that's badly impacted from what I can tell.

Safari lets me do a lot more.


Seems to be working again..

I need a new signature... i'm bored of the old one!
dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 25,298
Thanks: 4,665
Fixes: 1,182
Registered: ‎11-01-2008

Re: No rich text on the forum?

It's no better for me..
Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
jab1
Seasoned Hero
Posts: 6,941
Thanks: 2,352
Fixes: 73
Registered: ‎24-02-2012

Re: No rich text on the forum?

Nor me, @dvorak. @7up - it's not just chrome, it affects FireFox also.
John
idonno
Aspiring Champion
Posts: 1,389
Thanks: 462
Fixes: 6
Registered: ‎22-10-2015

Re: No rich text on the forum?

It's working in my firefox Cheesy but it weren't earlier. Maybe a cache needs clearing. Or maybe it just might work now.

Ever helpful. Grin Sure, I’d love to help you out. Now which way did you come in?