cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Is speedtest.net broken for you?

Community Veteran
Posts: 4,786
Thanks: 1,057
Fixes: 27
Registered: 16-10-2014

Is speedtest.net broken for you?

Hi,
This is what I get when going to here : http://www.speedtest.net/ Is anyone else getting this or is it just me?
This is on WF x64 34.0.1 but works on I.E. 11.0.96
9 REPLIES
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,340
Thanks: 1,157
Fixes: 11
Registered: 01-12-2010

Re: Is speedtest.net broken for you?

working fine for me  Wink
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
Community Veteran
Posts: 13,929
Thanks: 515
Fixes: 8
Registered: 01-08-2007

Re: Is speedtest.net broken for you?

Working for me too:
I need a new signature... i'm bored of the old one!
Community Veteran
Posts: 2,213
Thanks: 95
Fixes: 4
Registered: 18-02-2013

Re: Is speedtest.net broken for you?

Community Veteran
Posts: 4,786
Thanks: 1,057
Fixes: 27
Registered: 16-10-2014

Re: Is speedtest.net broken for you?

Well that's what I would have expected, as it also works for me using the same and other browsers on different OSs. Weird why it's not working on Windows 8.1 WF x64 34.0.1, but does on Windows 7!
Midnight_Caller
Rising Star
Posts: 4,143
Thanks: 7
Fixes: 1
Registered: 15-04-2007

Re: Is speedtest.net broken for you?

Working for me too with Firefox v18.0.2 with Windows XP
Community Veteran
Posts: 2,213
Thanks: 95
Fixes: 4
Registered: 18-02-2013

Re: Is speedtest.net broken for you?

Quote from: 7up
Working for me too:

Please look before you start flagging stuff up to moderaters... plunet staff etc.....
Your IP is above in the picture!
Community Veteran
Posts: 5,472
Thanks: 288
Fixes: 4
Registered: 11-08-2007

Re: Is speedtest.net broken for you?

All good here !
Firefox  on  Linux   Cool
Community Veteran
Posts: 4,786
Thanks: 1,057
Fixes: 27
Registered: 16-10-2014

Re: Is speedtest.net broken for you?

Is anyone else using WaterFox x64 v34.0.1 on Windows 8.1? If so does it work for you?
Community Veteran
Posts: 13,929
Thanks: 515
Fixes: 8
Registered: 01-08-2007

Re: Is speedtest.net broken for you?

Quote from: 11110_110
Quote from: 7up
Working for me too:

Please look before you start flagging stuff up to moderaters... plunet staff etc.....
Your IP is above in the picture!

Yup, my bad. Got a little paranoid there getting a pm on the phone showing off all my open ports etc  Shocked
I even had the missus pull the plug and put it back a minute later to change the IP lol.
I need a new signature... i'm bored of the old one!