cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

Community Veteran
Posts: 3,364
Thanks: 15
Registered: 06-04-2007

Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?


Is it just me that has problems accessing http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php ?
I was thinking of going to this event at the weekend, but I'd like to see whats on and when. Sad
SW.
--
3Mb FTTC
https://portal.plus.net/my.html?action=data_transfer_speed
14 REPLIES
Lurker
Grafter
Posts: 1,867
Registered: 23-10-2008

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

Seems fine here - XP Home & Safari
Community Veteran
Posts: 3,486
Registered: 02-10-2008

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

Midnight_Caller
Rising Star
Posts: 4,143
Thanks: 7
Fixes: 1
Registered: 15-04-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

It is working for me with Internet Explorer v6 & Firefox v3.5.1 connection with NTL Cable Modem at 10 MG
Moderator
Moderator
Posts: 17,245
Thanks: 902
Fixes: 101
Registered: 11-01-2008

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

Working fine here too (OpenDNS)
Will Moderate For Thanks
Community Veteran
Posts: 3,364
Thanks: 15
Registered: 06-04-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

Nope, still does not work for me. Using my PN connections normally or going with VPN via the US did not help. Sad
--
3Mb FTTC
https://portal.plus.net/my.html?action=data_transfer_speed
Community Veteran
Posts: 3,364
Thanks: 15
Registered: 06-04-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

Using a website to do a dns lookup tells me:
DNS Lookup Results
Host Type Value
www.bristolharbourfestival.co.uk. A 87.106.240.54
I type the address into firefox and the page still does not load! Sad
--
3Mb FTTC
https://portal.plus.net/my.html?action=data_transfer_speed
alanf
Aspiring Pro
Posts: 1,931
Thanks: 77
Fixes: 1
Registered: 17-10-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

When I tried shortly after midnight the site failed to load. Tried again just now and it worked, though it was about 10 secs before it started to load. (Opera 9.64)
Community Veteran
Posts: 16,814
Thanks: 1,112
Fixes: 13
Registered: 06-11-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

11:14 saturday
server not found  (two tries)

Firefox 3.5
pierre_pierre
Grafter
Posts: 19,757
Registered: 30-07-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

I still cant get it via firefox or IE, the only page was the one via Mal, and the links in that didnt work
Community Veteran
Posts: 3,486
Registered: 02-10-2008

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?


Seems ok now - and Google has picked it up too
Community Veteran
Posts: 3,364
Thanks: 15
Registered: 06-04-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

not working for me still. using PN DNS servers. have flushed DNS cache, etc, too.
--
3Mb FTTC
https://portal.plus.net/my.html?action=data_transfer_speed
Community Veteran
Posts: 3,364
Thanks: 15
Registered: 06-04-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

FYI. When I click the link I gave in the 1st post, my browser gets directed to load http://127.0.0.1index.php/ which is of course a silly address.
--
3Mb FTTC
https://portal.plus.net/my.html?action=data_transfer_speed
jnwright
Grafter
Posts: 281
Thanks: 1
Registered: 05-04-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

Everything seems to be in a muddle!
I get the same as godsell4 - the same silly address in Firefox.
An nslookup gives

nslookup www.bristolharbourfestival.co.uk
Server:  ptn-cdns01.plus.net
Address:  212.159.6.9
Non-authoritative answer:
Name:    s283828017.websitehome.co.uk
Address:  195.20.225.67
Aliases:  www.bristolharbourfestival.co.uk

So a traceroute to 195.20.225.67 gives

Tracing route to kundenserver.de [195.20.225.67]
over a maximum of 30 hops:
  1    1 ms    1 ms    1 ms  router [192.168.1.1]
  2    45 ms    46 ms    45 ms  lo0-plusnet.pcl-ag04.plus.net [195.166.128.134]
  3    46 ms    44 ms    44 ms  gi1-6-604.pcl-gw02.plus.net [84.92.0.229]
  4    45 ms    45 ms    45 ms  te2-2.thn-gw2.plus.net [212.159.0.190]
  5    46 ms    46 ms    47 ms  vl23.pte-gw2.plus.net [212.159.4.28]
  6    44 ms    45 ms    45 ms  linx.bb-c.the.lon.gb.oneandone.net [195.66.224.98]
  7    60 ms    59 ms    59 ms  te-1-3.bb-c.bap.rhr.de.oneandone.net [212.227.120.49]
  8    61 ms    60 ms    60 ms  te-4-1.bb-c.bs.kae.de.oneandone.net [212.227.121.167]
  9    60 ms    64 ms    63 ms  te-1-2.gw-dista-a.bs.ka.oneandone.net [212.227.121.216]
10    62 ms    61 ms    62 ms  vl-999.gw-ps1.bs.ka.oneandone.net [212.227.125.2]
11    61 ms    60 ms    59 ms  kundenserver.de [195.20.225.67]
Trace complete.

That's a 1&1 server.
So I tried out http://87.106.240.54/index.php using the ip result godsell4 quotes above and that gave me the page!
pierre_pierre
Grafter
Posts: 19,757
Registered: 30-07-2007

Re: Is http://www.bristolharbourfestival.co.uk/index.php working for anyone?

working at last from the front page link