cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Freeview Retune (2)

Community Veteran
Posts: 7,925
Thanks: 603
Fixes: 8
Registered: 02-08-2007

Freeview Retune (2)

Retuned on the 20th but still get the message coming up on the TV about retuning ?
Anyone else getting this same message since retuning ?
5 REPLIES
kmilburn
Grafter
Posts: 902
Thanks: 2
Registered: 30-07-2007

Re: Freeview Retune (2)

Not with this retune,  but my Dads Freeview box keeps saying it needs a retune every time it's turned on,  including immediately after doing so!  Angry
RPMozley
Aspiring Pro
Posts: 1,068
Thanks: 22
Fixes: 3
Registered: 04-11-2011

Re: Freeview Retune (2)

Just ignore the message, it's only a reminder and can't tell if you have done a retune or not.
nadger
Rising Star
Posts: 4,498
Thanks: 46
Registered: 13-04-2007

Re: Freeview Retune (2)

After the problems I was having with channel numbers from London & Sandy I did another rescan yesterday.
Got a lot less channels but this time 3,4 & 5 were from London  Cheesy
I've also continued getting reminders on Humax box/
alanf
Aspiring Pro
Posts: 1,931
Thanks: 77
Fixes: 1
Registered: 17-10-2007

Re: Freeview Retune (2)

I have noticed that my Humax 9200T and my mother's Humax 9300T PVRs have been extremely slow populating their programme guides for the past month or so.  For particular channels there seem to be gaps in the coming  days that never get filled. This problem did not go away on retune day. This is very annoying when trying to schedule recordings for the week ahead.
There have been no recent software updates for the boxes. I see by searching the web that we are not alone in having this problem. Has anyone any idea why it has just started to occur?
Community Veteran
Posts: 7,925
Thanks: 603
Fixes: 8
Registered: 02-08-2007

Re: Freeview Retune (2)

I Have a Humax 9200T so it seems I am not alone with this problem.
Will check it out further.
Thanks for responding.  Smiley