cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

interleaving

whiteshadow
Dabbler
Posts: 15
Registered: 09-11-2009

interleaving


  What happened to the option to be able to able to turn off interleaving?
  I had mine turned off a while ago but have since changed packages, will it have been turned back on again with the switch or will it just stay off? There doesn't appear to be any way to tell the status any more.
  Thanks.
5 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,206
Thanks: 898
Fixes: 54
Registered: 15-06-2007

Re: interleaving

Moderator
Moderator
Posts: 25,669
Thanks: 1,072
Fixes: 46
Registered: 14-04-2007

Re: interleaving

I don't have that ability either...the link only taking me here https://portal.plus.net/my.html?action=myconnection
Customer and Forum Moderator.
Product of the Tyrell Corporation
Community Veteran
Posts: 38,206
Thanks: 898
Fixes: 54
Registered: 15-06-2007

Re: interleaving

Guessing - I think that means that it is set to auto
whiteshadow
Dabbler
Posts: 15
Registered: 09-11-2009

Re: interleaving

  Thanks for your responses guys, just came up with same for me too. I have put in a request with the support team to turn off interleaving anyway just in case.
scootie
Grafter
Posts: 4,799
Registered: 03-11-2007

Re: interleaving

Quote
I had mine turned off a while ago but have since changed packages

changing package shouldn't effect your interleave status unless you have gone from ADSL to ADSL2+ or FTTC package change
what router are using, most but not all give the status of interleave away in the connection stats normally under interleave depth