cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Team Fortress 2 Server now up

Mattz0r
Rising Star
Posts: 620
Fixes: 1
Registered: 21-07-2010

Team Fortress 2 Server now up

Hey there,
I have setup a Capture Point only (for now) Team Fortress 2 server, for the Plusnet Community.
Server Address: gaming.mattscully.me.uk
Port: 27015
I've added it to GameTracker.com.
Anyone know of any other places I can add it to, to try and get some players? Smiley
Cheers,
Matt
7 REPLIES
wacky17
Grafter
Posts: 134
Registered: 25-06-2008

Re: Team Fortress 2 Server now up

Cool, will be having a go later to night
Mattz0r
Rising Star
Posts: 620
Fixes: 1
Registered: 21-07-2010

Re: Team Fortress 2 Server now up

I'll be on after midnight...
Do you know if TF2 has bots?
wacky17
Grafter
Posts: 134
Registered: 25-06-2008

Re: Team Fortress 2 Server now up

Yes it has bots
Mattz0r
Rising Star
Posts: 620
Fixes: 1
Registered: 21-07-2010

Re: Team Fortress 2 Server now up

I think i need to enable the bots some how, so that the server isn't always empty lol
wacky17
Grafter
Posts: 134
Registered: 25-06-2008

Re: Team Fortress 2 Server now up

tf_bot_add 10 = is to add 10 random class bots
http://tf2wiki.net/wiki/Bots
Mattz0r
Rising Star
Posts: 620
Fixes: 1
Registered: 21-07-2010

Re: Team Fortress 2 Server now up

Cool, thanks will set that up Smiley
Martha
Grafter
Posts: 81
Registered: 14-10-2010

Re: Team Fortress 2 Server now up

I'll join Grin