cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PS3 - Quantum Of Solace

Community Veteran
Posts: 1,139
Thanks: 4
Registered: 20-07-2007

PS3 - Quantum Of Solace

My son has just got this game and had been playing on-line. He seems to be getting a few disconnections, mainly this afternoon (Sunday). Would someone from PlusNet mind checking that the game is set up correctly for traffic prioritisation.
Thanks - Bob
6 REPLIES
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Re: PS3 - Quantum Of Solace

Hi Bob,
I've asked Carl to check if it's one that he's tried.
I can see that you had a disconnection mid-morning yesterday.  Were the game disconnections happening before or after that?
Community Veteran
Posts: 1,139
Thanks: 4
Registered: 20-07-2007

Re: PS3 - Quantum Of Solace

James, the disconnection on Sunday was when one of my sons kicked the mains plug out on the router !! (don't ask).
We've only had the game since Thursday and most of the disconnections were on Sunday morning. We've had a couple this evening though.
I posted a question on a PS3 games forum and opinion seems to be divided on whether there is an issue with the game. I just wanted to check that it was setup ok at your end.
Thanks again - Bob
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

Re: PS3 - Quantum Of Solace

Thanks Bob,
If you could get a ticket raised with port numbers and servers, we'll happy look at getting it added to the defined games list.
Plusnet Alumni (retired) _CN_
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 385
Registered: 11-06-2007

Re: PS3 - Quantum Of Solace

http://activision.custhelp.com/cgi-bin/activision.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=22076&p_create...
What ports does this game use?
Question
What ports does this game use?
Answer

The game uses the following ports:
TCP - 80, 443, 3074, 5223
UDP - 3074, 3075
The same ports as CoD4 and CoD:WaW
I double check our configuration ....

Plusnet Alumni (retired) _CN_
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 385
Registered: 11-06-2007

Re: PS3 - Quantum Of Solace

Hi,
I have checked the configuration and all seems in order, HTH
Community Veteran
Posts: 1,139
Thanks: 4
Registered: 20-07-2007

Re: PS3 - Quantum Of Solace

Thanks guys, I guess it's a game issue then. Not a big problem as it doesn't seem to happen very often.
Bob