cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Diablo 3

skib10
Grafter
Posts: 30
Registered: 22-05-2010

Diablo 3

Hi,
Just wondering if the game has proper traffic management yet or been added to the list of games you support. Im getting some pretty high pings ingame around 250-300ms or so. Don't have high pings in any other pc game it just seems to be this one. Maybe because its just came out and the game is laggy maybe. Anyone else have rather high pings in diablo 3?.
6 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 17,624
Thanks: 610
Fixes: 158
Registered: 05-04-2007

Re: Diablo 3

We're getting someone to test it shortly.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
skib10
Grafter
Posts: 30
Registered: 22-05-2010

Re: Diablo 3

Good to hear Smiley
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 17,624
Thanks: 610
Fixes: 158
Registered: 05-04-2007

Re: Diablo 3

The results are in and..... the traffic is being picked up in the Titanium queue, which is where it should be.
At the moment there may be teething issues with the game and servers so we'd be interested to hear how your experience of it goes over the next few days.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 4,882
Thanks: 164
Fixes: 3
Registered: 04-04-2007

Re: Diablo 3

The guy we ask to test it noticed that he was seeing 200ms latency when playing on a single player game as well as a multiplayer game.  Perhaps that's normal?  Would be good to see some players who aren't on Plusnet and seeing their latency.
Community Veteran
Posts: 2,822
Thanks: 153
Fixes: 2
Registered: 05-04-2007

Re: Diablo 3

Sounds like a typical Blizzard game launch then Grin
Did it not come out today? I know whenever a Warcraft expansion comes out their servers get so hammered, you'd be lucky to get connected at all, let alone connected with a good ping. I know someone who's with Virgin media and has told me he has had problems today.
Usually it settles down after a day or two, but never expect to be able to do much on launch day.
prichardson
Grafter
Posts: 1,503
Registered: 05-04-2007

Re: Diablo 3

Indeed it does.
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/18078637
Blizzard have released a statement confirming, but I am loving the twitter comment "Man, Diablo III is super hard. I've been playing for 30 minutes and haven't even defeated the login screen."