cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Company of Heroes

mike180uk
Newbie
Posts: 2
Registered: 20-01-2013

Company of Heroes

I am getting really frustrated now after phoning at least a dozen times about connection problems with a game Company of Heroes .. I have done everything that is needed to connect to the game, including port forwarding , the ports I added are as follows .. UDP 6112,30260,9100,9101,30275 .... I contacted THQ by phone and they say its nothing to do with their server, its the router and or configuration ..  I am also very frustrated with the lack of support which Plusnet brags about on site and tv ...
All I get is excuses that Plusnet do not support the router configuration.. Why is that the case? as it is the equipment that Plusnet supply..
Any help in resolving my problem would be most appreciated..
6 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 17,626
Thanks: 611
Fixes: 158
Registered: 05-04-2007

Re: Company of Heroes

Can you got here and let me know what gateway you're on?
http://usertools.plus.net/@gateway
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
mike180uk
Newbie
Posts: 2
Registered: 20-01-2013

Re: Company of Heroes

I am connected to the gateway known as ptn-ag01.
This is located in Telehouse North
mushy
Grafter
Posts: 182
Registered: 16-10-2012

Re: Company of Heroes

Log into router and disconnect and then reconnect after a minute and check the gateway again, think they have been having issues with ptn-ag01 and ptn-ag02 the last 2/3 nights
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 17,626
Thanks: 611
Fixes: 158
Registered: 05-04-2007

Re: Company of Heroes

The gateways we were originally seeing the issues on seemed to be pcl-ag01 and 2 but that wasn't actually the issue. Looking at the ping graphs, there hasn't be a recurrence since around 6pm.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
mushy
Grafter
Posts: 182
Registered: 16-10-2012

Re: Company of Heroes

sorry guys, must have got mixed up with pcl-ag01 / 2 and ptn-ag01 / 2 , think the eyes must be going, well it is getting late  Smiley
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 4,884
Thanks: 164
Fixes: 3
Registered: 04-04-2007

Re: Company of Heroes

1) Can we get this moved to Games forums please Smiley
2) mike180uk have you done a wireshark yet?  This may help us work out if it's being prioritised properly.    http://community.plus.net/library/faults/using-wireshark-for-data-capture/