cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

line reset

FIXED
williamsben16
Hooked
Posts: 8
Registered: 03-09-2017

line reset

having loads of problems with my line cutting out snr margin to low 3.8 / 4.8 

9 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,805
Thanks: 1,057
Fixes: 233
Registered: 21-04-2017

Re: line reset

We can't reset fibre lines I'm afraid.

There don't seem to be many drops in the physical connection:

 

Testing your line isn't showing any issues either. Are you using a wireless or wired connection?

 

Thanks,

Anoush

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team
williamsben16
Hooked
Posts: 8
Registered: 03-09-2017

Re: line reset

wired connection why is my line noise so low and interleave gone up im gamer and pay alot of money for internet

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,805
Thanks: 1,057
Fixes: 233
Registered: 21-04-2017

Re: line reset

That's not something we've any control over. The profile is set by the DLM [Dynamic Line Management] at the exchange.

 

Apart from the SNR margin fluctuating, what problems are you experiencing?

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team
williamsben16
Hooked
Posts: 8
Registered: 03-09-2017

Re: line reset

so theres nothing you i can do about dlm i do lag alot sometimes

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,805
Thanks: 1,057
Fixes: 233
Registered: 21-04-2017

Re: line reset

Unfortunately not. We don't have any remote tools over fibre DLM like we have for ADSL.

When things lag, do you experience slow speeds on a test?

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team
williamsben16
Hooked
Posts: 8
Registered: 03-09-2017

Re: line reset

no i dont get slow speeds when i test which is weird

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,805
Thanks: 1,057
Fixes: 233
Registered: 21-04-2017

Re: line reset

Can you run a traceroute to the gaming server you're having problems with when the issues occur?

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team
williamsben16
Hooked
Posts: 8
Registered: 03-09-2017

Re: line reset

fixed now phone was the problem unplugged it disconnected plugged it in disconnected so unplugged and line more stable thanks 4 help 

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,805
Thanks: 1,057
Fixes: 233
Registered: 21-04-2017

Re: line reset

Fix

No problems at all, glad to hear we got to the bottom of that.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team