cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

help please

patti
Grafter
Posts: 105
Thanks: 1
Registered: ‎25-01-2015

help please

I hope I can ask my question here?  I rebooted my  Router a few hours ago as although my Chromebook said I was connected, nothing would load. After the reboot I  was able to load facebook and a few other sites, but y  Google browser is not loading and nor is youtube. Could the Router be at fault here? Why are some sites loading and others not. Iam at a bit of a loss, the same is happening with my tablets. I would appreciate any help please.
9 REPLIES
VileReynard
All Star
Posts: 11,132
Thanks: 293
Fixes: 11
Registered: ‎01-09-2007

Re: help please

Try typing your website into http://www.downforeveryoneorjustme.com/
(That's assuming you can get into that website!)

patti
Grafter
Posts: 105
Thanks: 1
Registered: ‎25-01-2015

Re: help please

Hi, looks like its just me.. any ideas?
VileReynard
All Star
Posts: 11,132
Thanks: 293
Fixes: 11
Registered: ‎01-09-2007

Re: help please

It would be very unusual for only a few sites to load.
How about trying https://duckduckgo.com/ - its a great search page for a browser.
Try some big UK web sites - such as the BBC or http://www.theguardian.com/uk

patti
Grafter
Posts: 105
Thanks: 1
Registered: ‎25-01-2015

Re: help please

Your browsers work but i cant sign into facebook, youtube wont load and play.com will try and download but only manages for a few seconds then tells me it cant download my app?
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,031
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: help please

Can you post a tracert result to bbc.co.uk as it may be this problem http://community.plus.net/forum/index.php/topic,145564.0.html
VileReynard
All Star
Posts: 11,132
Thanks: 293
Fixes: 11
Registered: ‎01-09-2007

Re: help please

Have you tried Plusnet at http://www.plus.net/help/?home=helptop
That's a text box method of reporting and possibly fixing a fault.

patti
Grafter
Posts: 105
Thanks: 1
Registered: ‎25-01-2015

Re: help please

I have rebooted my Router again and this time it seems all is back to normal. I have no idea what happened but am just happy to be up and running again!. Thanks to all who helped, much appreciated Smiley
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,031
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: help please

As I posted above - I think you had the dodgy gateway/Google cache problem
It is a pity you couldn't have posted the tracert before rebooting
patti
Grafter
Posts: 105
Thanks: 1
Registered: ‎25-01-2015

Re: help please

If this problem happens again, then I will post a trace.  Many thanks