cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Working one minute, gone the next!!!

Dorsia
Dabbler
Posts: 13
Thanks: 1
Registered: 06-10-2016

Working one minute, gone the next!!!

My Plusnet was working

I went to bed now it is orange and flashing, obviously my internet it also gone

 

All devices say they are connected so locating the router properly but the router isn't doing anything

Tried all sync/reboot options of course

 

NW11 London, any issues?

What can I do?

I work from home so this is a disaster.

 

Please help

10 REPLIES
Browni
Aspiring Hero
Posts: 2,257
Thanks: 768
Fixes: 45
Registered: 02-03-2016

Re: Working one minute, gone the next!!!

What does the routers home page display?

It's normally found at http://192.168.1.254

I must have been really bad in a previous life as this was my 3rd ISP in a row that used lithium.
Now you're stuck with me because my new ISP doesn't run a forum Cheesy
Dorsia
Dabbler
Posts: 13
Thanks: 1
Registered: 06-10-2016

Re: Working one minute, gone the next!!!

Attached.

 

Why is it Disconnected? I pressed Connect

Moderator's note by Mike (Mav): Personal information removed from attachment in a public forum.

Browni
Aspiring Hero
Posts: 2,257
Thanks: 768
Fixes: 45
Registered: 02-03-2016

Re: Working one minute, gone the next!!!

What happens when you press connect?

You should edit that picture as it contains personal info.

I must have been really bad in a previous life as this was my 3rd ISP in a row that used lithium.
Now you're stuck with me because my new ISP doesn't run a forum Cheesy
Dorsia
Dabbler
Posts: 13
Thanks: 1
Registered: 06-10-2016

Re: Working one minute, gone the next!!!

Pressed connect, gave admin password, went through all the steps, check this, unplug that, everything had already been checked. It has not had any issues since installed in September/October. Now I have 'limited' connection and a flashing light. Can you please check my account in anyway? Or my area?

Community Veteran
Posts: 1,630
Thanks: 66
Fixes: 2
Registered: 17-06-2007

Re: Working one minute, gone the next!!!

What shows in the event logs for WAN on the Troubleshooting menu?

Browni
Aspiring Hero
Posts: 2,257
Thanks: 768
Fixes: 45
Registered: 02-03-2016

Re: Working one minute, gone the next!!!

I'm a customer like you so can't check your account.

Give support a call or try livechat https://www.plus.net/home-broadband/contact/#

I must have been really bad in a previous life as this was my 3rd ISP in a row that used lithium.
Now you're stuck with me because my new ISP doesn't run a forum Cheesy
Dorsia
Dabbler
Posts: 13
Thanks: 1
Registered: 06-10-2016

Re: Working one minute, gone the next!!!

Last 12 entries:

 

Time and date Message
00:00:21, 22 Mar. ( 36.710000) WAN Auto-​sensing running.
00:00:20, 22 Mar. ( 36.610000) WAN Auto-​sensing running.
00:00:20, 22 Mar. ( 36.260000) WAN Auto-​sensing running.
00:00:20, 22 Mar. ( 36.450000) WAN Auto-​sensing running.
00:00:20, 22 Mar. ( 35.810000) WAN Auto-​sensing running.
00:00:20, 22 Mar. ( 35.380000) WAN Auto-​sensing running.
20:11:59, 26 May. (6563793.030000) WAN operating mode is VDSL
20:11:59, 26 May. (6563793.020000) Last WAN operating mode was VDSL
20:11:58, 26 May. (6563791.390000) PPP IPCP Receive Configuration ACK
20:11:58, 26 May. (6563791.390000) PPP IPCP Send Configuration Request
20:11:58, 26 May. (6563791.380000) PPP IPCP Receive Configuration NAK
20:11:58, 26 May. (6563791.380000) PPP IPCP Send Configuration ACK
20:11:58, 26 May. (6563791.380000) PPP IPCP Receive Configuration Request
20:11:58, 26 May. (6563791.330000) PPP IPCP Send Configuration Request
20:11:56, 26 May. (6563789.840000) PPPoE is up -​ Down Rate=53636Kbps, Up Rate=11854Kbps; SNR Margin Down=5.9dB, Up=6.3dB
Community Veteran
Posts: 1,630
Thanks: 66
Fixes: 2
Registered: 17-06-2007

Re: Working one minute, gone the next!!!

According to that log its been connected since May......

Dorsia
Dabbler
Posts: 13
Thanks: 1
Registered: 06-10-2016

Re: Working one minute, gone the next!!!

Exactly yep. Yet we have the flashing orange lights and not much else. Appreciate the help, I will have to call them

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 5,445
Thanks: 505
Fixes: 189
Registered: 01-01-2012

Re: Working one minute, gone the next!!!

I can see you've called in this morning and we've located a fault on the line.

We'll get that fixed as soon as possible.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Matthew Wheeler
 Plusnet Help Team