cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,310
Thanks: 937
Fixes: 184
Registered: 25-03-2015

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

I'm afraid as this matter requires investigation/answers from multiple companies after their investigations I can't give a set time for a resolution, however further to my previous response I have been advised that a problem has been identified between our suppliers and the end site and our suppliers are contacting the end site to try and work together to resolve the issue.

 

Thanks for your continued patience.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Help Team
hutchingsp
Dabbler
Posts: 19
Thanks: 3
Registered: 28-04-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

"No" would have been quicker Smiley

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 13,431
Thanks: 1,187
Fixes: 92
Registered: 04-04-2007

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

The routing element has been checked, and there's nothing untoward. As the Plusnet traces die in the domain of the host, then there's answers we need from the destination. There's a contact form on the website in question, but if anyone has a route into someone behind the scenes then it would help? I've captured the traffic from a connection attempt and we're literally getting nothing back from the remote server.

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

DaveyB123
Dabbler
Posts: 10
Thanks: 1
Registered: 03-07-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

I have just sent a message to Interactive Investor from my account alerting them to your post/this thread, although I'd encourage you to contact them too if you haven't already as they often take about a week to get back to me. I appreciate what you're saying, but it's odd that it's ok with all other internet connections other than Plusnet, so something must need to change at the Plusnet side of things. Interactive Investor seem to use morningstar.co.uk data for these pages if that's any help. Some people are getting occaisional false 404 not found errors on the morningstar website recently, but I'm not sure if it's related.

DaveyB123
Dabbler
Posts: 10
Thanks: 1
Registered: 03-07-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

They can be called on 0345 607 6001

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,310
Thanks: 937
Fixes: 184
Registered: 25-03-2015

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

Thanks @DaveyB123

 

I've been advised by our Networks Team that they've had a response from the site advising they are investigating this matter further from their side of things now.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Help Team
hutchingsp
Dabbler
Posts: 19
Thanks: 3
Registered: 28-04-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

Great thanks Harry.

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,310
Thanks: 937
Fixes: 184
Registered: 25-03-2015

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

Hi @hutchingsp, apologies if this seems like a bit of a silly question, but can you confirm if the site was working fine prior to making your initial post here on 28/04/18?

Was the 28th the first day you noticed the site was not working as it did previously, or did you notice this before? If it was before, do you recall roughly what date it was that it stopped working as expected.

 

Thanks.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Help Team
hutchingsp
Dabbler
Posts: 19
Thanks: 3
Registered: 28-04-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

I'm pretty sure it was working then stopped.  Wouldn't want to swear to that though.

DaveyB123
Dabbler
Posts: 10
Thanks: 1
Registered: 03-07-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

I don't know when it stopped working. It was definitely working in February from my Plusnet fibre connection.

Please see this thread in which a BT user is reporting the same issue, so I suggest it's an issue with something shared between BT and Plusnet. The service/website currently works when I tested it from the connection my place of work last week - I'm not sure of their provider.

https://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=5854913 (see page 2)

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 13,431
Thanks: 1,187
Fixes: 92
Registered: 04-04-2007

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

Seemingly, not every BT customer is affected though? Huh

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

morgan8
Dabbler
Posts: 14
Thanks: 1
Registered: 15-06-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

I can confirm that it was working for me up until around two or three months ago approximately. At some point back then it ceased to work and has remained unreachable ever since. I couldn't give you a more precise date as I wasn't checking it every day and don't know more precisely how long ago the problem started.

hutchingsp
Dabbler
Posts: 19
Thanks: 3
Registered: 28-04-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

Hmm so now I can't even get to the main login page at https://secure.ii.co.uk/ using Plusnet.

Use a VPN and I'm straight there.

This is great Grin

DaveyB123
Dabbler
Posts: 10
Thanks: 1
Registered: 03-07-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

Me neither. I can access ii.co.uk, but not secure.ii.co.uk to login.

 

"This site can’t be reached
secure.ii.co.uk took too long to respond."


Still getting random intermittent 404 errors on morningstar too

I don't have a VPN :-(

Highlighted
DaveyB123
Dabbler
Posts: 10
Thanks: 1
Registered: 03-07-2018

Re: Website does't load on Plusnet - could you try this site for me?

Microsoft Edge gives the error...

Hmmm... cannot reach this page
Try this
Make sure that you’ve got the right web address: https://secure.ii.co.uk
Search for "https://secure.ii.co.uk" on Bing
Refresh the page
Details
There was a temporary DNS error. Try refreshing the page.
Error Code: INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND

 

Refreshing doesn't work