cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

View My Usage broken again?

Highlighted
Rising Star
Posts: 93
Thanks: 18
Registered: ‎02-02-2016

View My Usage broken again?

Is the View My Usage page broken again as it is showing 0KB since Wednesday 14th June for me?

FTTP + pfSense + Asus RT-AC67U AiMesh
3 REPLIES 3
Highlighted
Legend
Posts: 17,723
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: View My Usage broken again?

Can you try a disconnect/reconnect of the router and see if the usage starts appearing after a few hours.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button

Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
Highlighted
Rising Star
Posts: 93
Thanks: 18
Registered: ‎02-02-2016

Re: View My Usage broken again?

@Chris I rebooted my router yesterday but usage is still not showing anything.  I also noticed that my Current Line Speed seems to be stuck at 69.2 Mb - the router sync speed is nearly 74 Mb currently.

FTTP + pfSense + Asus RT-AC67U AiMesh
Highlighted
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,177
Thanks: 1,453
Fixes: 254
Registered: ‎25-03-2015

Re: View My Usage broken again?

Sorry to hear that @brookheather, however I'm afraid there's not really much further we can do regarding the usage not showing Sad

 

In regards to the profile speed, I've bumped this up for you, if you were experiencing slower speeds due to this, a disconnect/reconnect should fix that now.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Infrastructure Operations Professional