cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Usage report

FIXED
aks100
Dabbler
Posts: 23
Thanks: 1
Fixes: 1
Registered: ‎28-05-2013

Usage report

I logged in to my Plusnet HubOne and it reports excessive transmitted data that I cannot explain:

Connection time: 21 days, 00:02:29
Data Transmitted/Received: 51.1 GB / 156.9 GB

 

I have no sharing apps (that I know of). Download, with iPlayer, etc make sense. Any suggestions how I find out what is causing this?

I previously would have looked at the usage stats page in Plusnet My Account, but that no longer seems to be available.

4 REPLIES 4
Baldrick1
Seasoned Hero
Posts: 7,646
Thanks: 3,412
Fixes: 235
Registered: ‎30-06-2016

Re: Usage report

@aks100 

It records data since the last factory reset, not the connection time. So this could be a total of several years data, not 3 weeks worth.

aks100
Dabbler
Posts: 23
Thanks: 1
Fixes: 1
Registered: ‎28-05-2013

Re: Usage report

Fix

Thanks, it's still a bit of an odd ratio, I mean, I use iPlayer, YouTube, etc all the time, practically never upload anything, so that seems strange to me.

As you mentioned in my 'clear evbent log' thread, I hope that a reset will clear this too.

adam945
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 1,657
Thanks: 399
Fixes: 72
Registered: ‎01-12-2020

Re: Usage report

We wouldn't be able to see what apps / categories are using your data to be honest @aks100

Let us know how you get on with the Factory Reset. Smiley

 Adam
 Plusnet Help Team - Leeds
aks100
Dabbler
Posts: 23
Thanks: 1
Fixes: 1
Registered: ‎28-05-2013

Re: Usage report

I cleared the box (reset pin) and monitored for a day:

Connection time: 0 days, 19:12:32
Data Transmitted/Received: 191.9 MB / 7.1 GB

 

Seems more in line with my expectations.

Of course, working from home more often, using video calls to reach family members too, all contributes to a very different usage pattern. I'll continue to monitor and report back if I detect anything suspicious.