cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Upload Caps

FIXED
JohnDalton
Grafter
Posts: 26
Registered: ‎29-01-2014

Upload Caps

Hello,

 

Long term customer and curious to know if you still cap upload speeds unless requested? Only reason I ask is because I'm trying to start live streaming again.

 

Thanks

John

6 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,031
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: Upload Caps

There is no upload cap  per se on fibre but the upload speed is up to 2Mb/s on fibre and up to 20Mb/s on fibre extra

JohnDalton
Grafter
Posts: 26
Registered: ‎29-01-2014

Re: Upload Caps

I'm on fibre extra with about 8mb up and 40-50mb down.
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,031
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: Upload Caps

so you won't have a problem

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 9,578
Thanks: 3,087
Fixes: 485
Registered: ‎21-04-2017

Re: Upload Caps

Fix

Hi John,

 

As has advised if you're on Unlimited Fibre Extra, you're package isn't capped. Just tested your line and your router is in sync at a pretty good speed, at the top end of your estimates.

Sync Status In Sync
Downstream Speed 49.2 Mbps
Upstream Speed 8.0 Mbps

 

Let us know if you have any questions or issues.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team
JohnDalton
Grafter
Posts: 26
Registered: ‎29-01-2014

Re: Upload Caps

Was debating if I was being capped or not. Speeds are pretty low comparing to my old speeds which are a stones throw away, might have to look into switching provider at some point.

Community Veteran
Posts: 26,739
Thanks: 953
Fixes: 10
Registered: ‎10-04-2007

Re: Upload Caps

Changing provider won't change your upstream sync (unless you move the Virgin cable).

jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)