cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Speed down to 10 Mb/s from 74Mb/s

chrisrosevilla
Dabbler
Posts: 25
Registered: 02-03-2009

Speed down to 10 Mb/s from 74Mb/s

For several months I've been routinely getting around 74Mb/s from hub 1, upload around 18.

In the last week or so I've checked using speedtest and I'm constantly on around 10Mb/s using computer via LAN1 on 1Gb/s and the only device connected by ethernet.

Just noticed current line speed is 11.4 on my plusnet account!!

Hub one help shows 

6. Data rate: 19999 / 79906
7. Maximum data rate: 29463 / 91216

 

Why am I on a line speed that's giving me 10Mb/s when I'm paying for 76 MB/s please?

4 REPLIES
Community Veteran
Posts: 1,255
Thanks: 182
Fixes: 30
Registered: 13-08-2015

Re: Speed down to 10 Mb/s from 74Mb/s

Looks like your profile may need a tweak, it may be quicker to give them a ring or get onto chat, rather than waiting until Monday before one of the PN staff notice your post.

chrisrosevilla
Dabbler
Posts: 25
Registered: 02-03-2009

Re: Speed down to 10 Mb/s from 74Mb/s

Thanks Mustrum, don't contact them often so not sure of the best way to proceed.

Community Veteran
Posts: 1,255
Thanks: 182
Fixes: 30
Registered: 13-08-2015

Re: Speed down to 10 Mb/s from 74Mb/s

You can get details on the Help & Support pages, but the number is 0800 432 0200 (from within the UK)

chrisrosevilla
Dabbler
Posts: 25
Registered: 02-03-2009

Re: Speed down to 10 Mb/s from 74Mb/s

You were right, I've just used chat and they reset the profile to 78. Thanks again - never used chat before.