cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Self install or not?

churchfield8710
Newbie
Posts: 3
Registered: 09-01-2016

Self install or not?

I'm on PN ADSL in an area that's just started accepted orders for FTTC (Lydney exchange, cab10).  When I go through the upgrade process in the member centre, it shows a picture of the Hub One, but then insists on an engineer appointment?  I thought all upgrades were now self-install?  I was looking forward to not having to take a day off...
8 REPLIES
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 688
Thanks: 187
Fixes: 29
Registered: 17-10-2015

Re: Self install or not?

Hi Churchfield,
for upgrades these are still being booked with appointments, but if you put the upgrade through and PM me once you have I'll cancel that engineer install and get you a self-install for the earliest date available Smiley

 Paul Tarr
 Plusnet Network Operations
churchfield8710
Newbie
Posts: 3
Registered: 09-01-2016

Re: Self install or not?

Paul
Prompt reply much appreciated. PM sent.
Ed
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 688
Thanks: 187
Fixes: 29
Registered: 17-10-2015

Re: Self install or not?

Self install now placed for you, I'll confirm the connection date once Openreach pick the order up Smiley

 Paul Tarr
 Plusnet Network Operations
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 688
Thanks: 187
Fixes: 29
Registered: 17-10-2015

Re: Self install or not?

Seems Openreach are on the ball today, the order has been accepted and committed to, completion date of the 28th, all you'll need to do is make sure to connect the new router

 Paul Tarr
 Plusnet Network Operations
churchfield8710
Newbie
Posts: 3
Registered: 09-01-2016

Re: Self install or not?

Cracking. Thanks.
NorthPole
Aspiring Pro
Posts: 255
Thanks: 39
Fixes: 6
Registered: 05-07-2013

Re: Self install or not?

Quote from: Darkfire
...for upgrades these are still being booked with appointments...

As I posted in another thread on this Forum, what's the logic here? Surely a managed install costs PN much more than self-install?
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,307
Thanks: 937
Fixes: 184
Registered: 25-03-2015

Re: Self install or not?

All FTTC orders should now be self install (As of 17/12/15)
We are aware that on some accounts, automation is still placing a managed install order.
We're investigating this and working on a fix.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Harry Beesley
 Plusnet Help Team
NorthPole
Aspiring Pro
Posts: 255
Thanks: 39
Fixes: 6
Registered: 05-07-2013

Re: Self install or not?

HarryB, thanks - good to know.