cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Same problems still occurring after multiple Engineer visits!

J27
Grafter
Posts: 33
Registered: 30-12-2014

Same problems still occurring after multiple Engineer visits!

Hi,
So not 20 minutes after the Engineer has left we have already disconnected 3 times, this is about the 5th engineer who has come here, messed around with the master socket for a bit, leaves for 30 minutes, comes back, says " Problem's Fixed", then not long after the same problems occur! Why is this not getting fixed?! It basically just keeps disconnecting until the speeds are the same as copper broadband.This is just getting ridiculous now.
5 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 5,601
Thanks: 530
Fixes: 203
Registered: 01-01-2012

Re: Same problems still occurring after multiple Engineer visits!

I'm sorry to hear about the issues your having.
I can see our Faults team are currently investigating.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Matthew Wheeler
 Plusnet Help Team
J27
Grafter
Posts: 33
Registered: 30-12-2014

Re: Same problems still occurring after multiple Engineer visits!

Okay, so it's been pretty stable since the initial disconnects, so I'm hoping I was a little too early to judge it. My apologies if that is the case, but we'll just have to see how it goes from here.
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 5,601
Thanks: 530
Fixes: 203
Registered: 01-01-2012

Re: Same problems still occurring after multiple Engineer visits!

It looks like it was fine overnight.

As you've said give it time for now but hopefully it's fixed.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Matthew Wheeler
 Plusnet Help Team
J27
Grafter
Posts: 33
Registered: 30-12-2014

Re: Same problems still occurring after multiple Engineer visits!

I'm getting lag spikes when gaming and a ping test shows 25ms of Jitter, This has been happening since the start of yesterday.
J27
Grafter
Posts: 33
Registered: 30-12-2014

Re: Same problems still occurring after multiple Engineer visits!

Download speed has also dropped from 18Mbps to 10Mbps