cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Help

scottymc
Grafter
Posts: 224
Thanks: 5
Registered: ‎04-02-2015

Help

Not been on for a while now because my fibre has been running perfectly...you guessed it But

Had a disconnection today and I've gone from solid 20/68 to the attached photo
Got home from work and reconnected everything but it stayed the same please could a mod take a look and give me some advice..

Thank you

Moderator's note by Mike (Mav): Personal information removed from attachment in a public forum.

9 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 18,588
Thanks: 2,888
Fixes: 238
Registered: ‎06-04-2007

Re: Help

Moderators are customers like yourself and have no access to your account.

 

While waiting for a member of staff to pick this up other members may be able to offer advice.

Forum Moderator and Customer
Courage is resistance to fear, mastery of fear, not absence of fear - Mark Twain
He who feared he would not succeed sat still

scottymc
Grafter
Posts: 224
Thanks: 5
Registered: ‎04-02-2015

Re: Help

Thank you for editing the picture...
Moderator
Moderator
Posts: 18,588
Thanks: 2,888
Fixes: 238
Registered: ‎06-04-2007

Re: Help

@scottymc

No problem.

 

But please bear in mind that any editing you make to your posts should not include removal of mod notes as per Forum Rules.

Forum Moderator and Customer
Courage is resistance to fear, mastery of fear, not absence of fear - Mark Twain
He who feared he would not succeed sat still

scottymc
Grafter
Posts: 224
Thanks: 5
Registered: ‎04-02-2015

Re: Help

So logged into the hub 1 this morning to see if there was any change sadly there hasn't been..
On a good note as far as I can tell it has remained connected since yesterdays reboot...
First reboot yesterday would have been the drop in speed and the second one at about 18:00/18:30 was me trying to re-set my settings any other disconnections if any were not done by me
Most of the time the connection and uptime say 50 to ninety plus days
I know you do get disconnected and re-connected but usually my stats stay @ 20/68

Thank you for any help
scottymc
Grafter
Posts: 224
Thanks: 5
Registered: ‎04-02-2015

Re: Help

Hi any staff managed to look in to this ...

Or should I just report a fault...

Or do you think it was just a hiccup and the DLM will sort itself out over the next few days

Thank you any help
Andrue
Pro
Posts: 775
Thanks: 90
Fixes: 1
Registered: ‎12-01-2015

Re: Help


@scottymc wrote:
Hi any staff managed to look in to this ...

Or should I just report a fault...

The official response time is 72 hours although forum staff sometimes pick things up quicker than that.

scottymc
Grafter
Posts: 224
Thanks: 5
Registered: ‎04-02-2015

Re: Help

Hi so still no change on the speed front .

I rebooted the router Sunday morning and tried a different router and checked all connections ...

Hopefully staff could tell me if I need to report a fault...

Thank you
scottymc
Grafter
Posts: 224
Thanks: 5
Registered: ‎04-02-2015

Re: Help

It's getting worse is there anyone here that can help....
scottymc
Grafter
Posts: 224
Thanks: 5
Registered: ‎04-02-2015

Re: Help

Hi just an update

I have reported this and there is a fault on the line chap at plusnet seems to think its from the box to the exchange .

So now the upto 72hour wait begins.