cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Getting beyond a joke ( ticket number #141412582)

Community Veteran
Posts: 1,590
Thanks: 61
Fixes: 2
Registered: 17-06-2007

Getting beyond a joke ( ticket number #141412582)

Opened at 5:34pm, Saturday 7 Jan 2017.

 

Two BT engineer visits (second one wasn't interested in the error seconds or access to the stats that PN had said were available on the ticket) - now on a new master socket (1st engineer) and a clean pair back to the cab (2nd engineer).

All internal equipment and wires replaced.

Still getting packet loss and an unusable TV service.

 

855e1049a5393a6b571d35e496fba1db-20-02-2017

 

 

Host % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
PNHUB1 0 366 366 0 0 3 1
lo0.central10.psb-bng03.plus.net 5 312 298 0 12 45 10
411.be7.psb-ir02.plus.net 7 296 278 0 11 31 11
195.99.125.142 4 319 307 10 12 32 11
peer6-hu0-11-0-1.telehouse.ukcore.bt.net 5 312 298 0 12 31 11
No response from host 100 73 0 0 0 0 0
te2-1-9.star10g.bdr-rt3.thdo.ncuk.net 5 312 298 0 16 176 12
po4-31.core-rs2.thdo.ncuk.net 4 320 308 11 17 226 12
pingbox1.thinkbroadband.com 5 308 293 0 12 28 12

 

Phoned the support team on Saturday - was told it would be escalated to the Faults Team on Sunday... but I guess it wasn't.

Power Cycling the Hub 1 seems to make the problem go away for a while and it went away yesterday when the line went down under the PPPoE.

Would someone at Plusnet like to give me an update on when this problem is going to be fixed? I'm paying for a TV service I can't use when I want to use it and I really have to start considering if I should move to another company.

 

Edited to add : Did a reboot of the Hub One and packet loss is now zero..... So its either the Hub 1 (but the BTOR modem and TG router showed the same problem and cycling the BTOR made the problem go away) or its the port in the cab....

 

1 REPLY
Community Veteran
Posts: 1,590
Thanks: 61
Fixes: 2
Registered: 17-06-2007

Re: Getting beyond a joke ( ticket number #141412582)

And again ... Link went down under the PPPoE early this morning:

 

6eb2aa80c1ff87f62cd56c66521eac37-21-02-2017

 

04:24:26, 21 Feb. (37325.980000) PTM over DSL is down after 620 minutes uptime
04:24:26, 21 Feb. (37325.900000) PPPoE is down after 619 minutes uptime [Waiting for Underlying Connection (WAN Ethernet 2 -​ Down)]
04:24:23, 21 Feb. (37323.220000) PPP LCP Send Termination Request [User request]

 

Connection speeds went UP after the 4am restart....