cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Further diagnostic test , not working

Superuser
Superuser
Posts: 1,745
Thanks: 298
Fixes: 4
Registered: 05-11-2008

Further diagnostic test , not working

Since moving to fibre last week (3rd) ,  the further diagnostic test is not working ( see attachment ) 
Can this be looked at or passed to the right department/person please.
Had the same issue (adsl) which was kindly sorted by Steve Crookes back in March this year.
This was the problem back then
Quote
It looks like there is an issue with the circuit details not being populated correctly from the Service Inventory databases when running a test.

Not sure if it's the same problem again ?
Kind regards
Mike
Mike
4 REPLIES
Superuser
Superuser
Posts: 1,745
Thanks: 298
Fixes: 4
Registered: 05-11-2008

Re: Further diagnostic test , not working

A response from PN , would be appreciated Smiley
Kind regards
Mike 
Mike
shure
Grafter
Posts: 509
Thanks: 1
Registered: 21-01-2013

Re: Further diagnostic test , not working

No idea if your problem is the same but I had this issue when using Chrome.  Switched to IE and further diagnostics then ran OK.
Superuser
Superuser
Posts: 1,745
Thanks: 298
Fixes: 4
Registered: 05-11-2008

Re: Further diagnostic test , not working

Hi there Smiley
My problem is not down to the browser unfortunately .
Kind regards
Mike
Mike
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 183
Thanks: 43
Fixes: 4
Registered: 29-04-2013

Re: Further diagnostic test , not working

I'll get this looked into again for you Mike.
Think I already know the answer. Not sure on a time scale to resolve yet though.