cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

CL01
Grafter
Posts: 67
Registered: 03-04-2014

Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

Hi all,
About 2 days ago I changed from the 'Fibre unlimited' plan to the 'Fibre unlimited extra' plan. However, shortly after I got an email saying there was an issue with my order. Could somebody fill me in? I would also like to know what experience people with the 'extra' package have had with streaming to twitch.tv and other services like that.
This is what I got from DSL checker:
FTTC Range A (Clean) 73.8(D/H) 55.9(D/L)  20(U/H)    14.6(U/L)
FTTC Range B (Impacted) 56.6 (D/H) 30(D/L)    16.9(U/H) 6.8(U/L)
8 REPLIES
Community Veteran
Posts: 1,548
Thanks: 260
Fixes: 33
Registered: 13-08-2015

Re: Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

From your sig, you only have 35Mbs, so it is likely that PN have stopped your upgrade if your line is not capable of running higher speeds. However the DSL checker says your line is capable of higher speeds, so perhaps the way you are testing, your internal wiring, or something else is stopping you getting those higher speeds.
Have you looked at your router for your sync speeds? 
CL01
Grafter
Posts: 67
Registered: 03-04-2014

Re: Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

Okay so I went into my router and realised I hadn't setup the DNS settings. Me being the lazy [EXPLETIVE] I am I didn't set it up. Could this be the issue? Tongue
Andrue
Pro
Posts: 775
Thanks: 90
Fixes: 1
Registered: 12-01-2015

Re: Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

Quote from: Epicambo
Okay so I went into my router and realized I hadn't setup the DNS settings. Could this be the issue? Tongue
No.
Community Veteran
Posts: 1,548
Thanks: 260
Fixes: 33
Registered: 13-08-2015

Re: Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

Realized is American, realised is English, so without wishing to offend, DNS settings are just there to help you look up websites, some may be better/quicker than others. Have you used default settings, or specific ones?
So, sync speeds? Have you found these ?
CL01
Grafter
Posts: 67
Registered: 03-04-2014

Re: Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

I thought so. Darn spell check leading me astray Angry Should have known better. This is what I got https://gyazo.com/7f09147038f4934f04b72e4a08e817cc
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,665
Thanks: 658
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

Quote from: Mustrum
From your sig, you only have 35Mbs, so it is likely that PN have stopped your upgrade if your line is not capable of running higher speeds.

If that was the case it wouldn't allow the option of an account change.
I'm taking a look to see what's going on.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,665
Thanks: 658
Fixes: 162
Registered: 05-04-2007

Re: Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

I've placed the order manually and it's due for tomorrow.  It didn't go through originally as the automated order tried to change something that isn't able to be changed on a modify order.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
CL01
Grafter
Posts: 67
Registered: 03-04-2014

Re: Fibre package change issue? And fibre unlimited extra reviews?

Okay thanks Chris. I got an email saying the order has been complete Cheesy