cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ECI Cabinets

FIXED
Highlighted
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎16-02-2019

Re: ECI Cabinets

@bobpullen 

Will Plusnet be participating in the extended Openreach trial for G.INP on ECI cabinets? If so, could you add my line to it please.

 

Highlighted
Dabbler
Posts: 20
Thanks: 1
Registered: ‎01-01-2020

Re: ECI Cabinets

Please add me to the extended trial. On ECI cabinet.
Highlighted
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎24-03-2020

Re: ECI Cabinets

@bobpullen 

I'd be willing to join Plusnet if it meant my line (ECI cabinet) could have G.INP enabled.

Please could you let us know if it will be possible to enable G.INP for Plusnet customers.

Highlighted
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 14,507
Thanks: 2,126
Fixes: 148
Registered: ‎04-04-2007

Re: ECI Cabinets

@cbdeakin we're never going to have a formal process for customers requesting G.INP is applied to their lines. Although if the trials are succesful then it's likely to become policy across the board. That said, it would still be down to the DLM/OR systems to apply it.

I'm afraid I'm not in a position to select individual lines for participation at this stage. Hopefully those with an interest will find they're moved as part of the wider initiative.

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

Highlighted
Pro
Posts: 1,440
Thanks: 113
Fixes: 3
Registered: ‎19-02-2014

Re: ECI Cabinets

Also to point out that G.INP on ECI only works for the download it's not available for the upload as it doesn't work at all sadly.

Highlighted
Pro
Posts: 1,440
Thanks: 113
Fixes: 3
Registered: ‎19-02-2014

Re: ECI Cabinets

Had to reboot my Hub-One yesterday, for some reason after around 40 days uptime Wi-Fi started to be flakey then stopped completely, the UI would take over a minute to appear when logging in, I would get huge ping spikes going from my normal 13ms to over 2000ms, Not sure if it was G.INP related causing the Hub-One to have the problem or just the Hub-One itself.

Upon rebooting everything is working fine but I have lost 1Mb of Sync. 

Highlighted
Grafter
Posts: 48
Thanks: 1
Registered: ‎20-10-2015

Re: ECI Cabinets

@bobpullen ,

Interleaving has been removed from my upload again. Could you please take a look and let me know what my errors are looking like now? Thanks!

Highlighted
Aspiring Champion
Posts: 1,374
Thanks: 406
Fixes: 5
Registered: ‎25-07-2007

Re: ECI Cabinets

Line fault finally fixed. Stats are all over the place at the moment so will give it time to settle.

Live line stats

Highlighted
Grafter
Posts: 48
Thanks: 1
Registered: ‎20-10-2015

Re: ECI Cabinets

@bobpullen 

 

Please could you take a look at the error rates on my line for the past couple of weeks since interleaving was removed from the upload again? Thanks!

Highlighted
Aspiring Champion
Posts: 1,374
Thanks: 406
Fixes: 5
Registered: ‎25-07-2007

Re: ECI Cabinets

Since telegraph pole was replaced stats now look a little bit different.
All figures are downstream only and in Mbps.

G.INP is still enabled.
SNR increases at approx 1am up to 10.0 and back down later in the day to 6.1. 
Max rate increases from  66.53 up to 73.47 and back to 66.53. Increases and decreases in line with SNR
Connection rate remains constant at 66.56
IP Profile remains constant 64.36

No errors, just a very stable line....