cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Disable SIP A.l.G. on Plusnet free fibre optic router

djrmarketing
Newbie
Posts: 2
Registered: 14-03-2016

Disable SIP A.l.G. on Plusnet free fibre optic router

Dear All,
I am looking to upgrade my phone system to VOIP, and the supplier has asked if the router, that is supplied free of charge from Plusnet, can have the SIP ALG disabled.
Many thanks
Danny
5 REPLIES
Superuser
Superuser
Posts: 6,774
Thanks: 854
Fixes: 55
Registered: 30-07-2007

Re: Disable SIP A.l.G. on Plusnet free fibre optic router

Which router do you have ?
djrmarketing
Newbie
Posts: 2
Registered: 14-03-2016

Re: Disable SIP A.l.G. on Plusnet free fibre optic router

The Bt hub 5
Community Veteran
Posts: 1,841
Thanks: 103
Fixes: 6
Registered: 21-01-2013

Re: Disable SIP A.l.G. on Plusnet free fibre optic router

There doesn't look to be a way to disable sip alg in the HH5, but there's no evidence whether it does have a sip alg.
http://www.surevoip.co.uk/support/wiki/troubleshooting:sip_alg:bt_home_hub
The above site suggests that voip will work with the hh5.
Moderator
Moderator
Posts: 18,696
Thanks: 1,951
Fixes: 247
Registered: 11-01-2008

Re: Disable SIP A.l.G. on Plusnet free fibre optic router

i've had no issues running a voip phone with a HubOne.

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

Superuser
Superuser
Posts: 6,774
Thanks: 854
Fixes: 55
Registered: 30-07-2007

Re: Disable SIP A.l.G. on Plusnet free fibre optic router

I seem to recall there was someone recently who was having problems with the PN router with multiple voip accounts on Gigaset baee unit. Although that was a hub zero, the problem was supposedly down to being unable to disable the SIP alg http://community.plus.net/forum/index.php/topic,148321.32.html