cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Constant disconnections

geedlebug123
Dabbler
Posts: 10
Registered: ‎15-11-2016

Constant disconnections

Hi All,

My Hub one router is constantly disconnecting every few minutes, can anyone help please.

1. Product name: Plusnet Hub
2. Serial number: +081441+NQ63204365
3. Firmware version: Software version 4.7.5.1.83.8.226 Last updated 01/11/16
4. Board version: Plusnet Hub One
5. DSL uptime: 0 days, 04:23:41
6. Data rate: 1999 / 39950
7. Maximum data rate: 16965 / 68471
8. Noise margin: 21.0 / 15.2
9. Line attenuation: 27.6 / 19.7
10. Signal attenuation: 27.3 / 19.7
11. Data sent/received: 7.3 GB / 95.4 GB
12. Broadband username: xxx@plusdsl.net
13. 2.4 GHz Wireless network/SSID: bonglegeedle
14. 2.4 GHz Wireless connections: Enabled (802.11 b/g/n (up to 144 Mb/s))
15. 2.4 GHz Wireless security: WPA2
16. 2.4 GHz Wireless channel: Automatic (Smart Wireless)
17. 5 GHz Wireless network/SSID: bonglegeedle
18. 5 GHz Wireless connections: Enabled (802.11 a/n/ac (up to 1300 Mb/s))
19. 5 GHz Wireless security: WPA2
20. 5 GHz Wireless channel: Automatic (Smart Wireless)
21. Firewall: Default
22. MAC Address: 88:a6:c6:0f:52:08
23. Modulation: G.993.2 Annex B
24. Software variant: AA
25. Boot loader: 1.0.0

Moderator's note by Mike (Mav): Personal information removed from a public forum.

1 REPLY
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 5,984
Thanks: 581
Fixes: 219
Registered: ‎01-01-2012

Re: Constant disconnections

It seems to have only been overnight for some reason as it appears to be stable now.

image14792099919787

Our tests aren't showing any issues but if it happens again I'd recommend raising a fault here

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Matthew Wheeler
 Plusnet Help Team