cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Checking Usage

john10001
Grafter
Posts: 35
Thanks: 1
Registered: ‎08-09-2012

Checking Usage

Does anyone know why I always get the following message "Sorry, there's nothing to show at the moment." Is the usage stats no longer available to anybody?

4 REPLIES
Jonpe
Champion
Posts: 2,023
Thanks: 552
Fixes: 7
Registered: ‎05-09-2016

Re: Checking Usage

Put "usage" into the search bar at the top of this page and you'll find quite a few posts about it.

grahamt
Rising Star
Posts: 567
Thanks: 13
Registered: ‎05-04-2008

Re: Checking Usage

It's very annoying that this is taking so long to resolve. It's been months now since I saw any useful usage data.

rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,533
Fixes: 12
Registered: ‎01-12-2010

Re: Checking Usage

its never worked correctly for ages Embarrassed Lips are sealed

Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
Superuser
Superuser
Posts: 3,458
Thanks: 1,909
Fixes: 12
Registered: ‎10-04-2007

Re: Checking Usage

It's just another item on a growing list of things that Plusnet are "Really, really sorry" about just cannot getting around to fixing.  Sad that much of the back office software is still the old highly bespoke legacy software pre 2010 (being generous). 

It's more than 10 years since I stopped work in the industry, but it was doable even then using commercial software and an integration infrastructure.   Typical time:  6 - 12 Months depending on the complexity for companies like BT; NTL; Telewest.

M