cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can't get to user Tools

Community Veteran
Posts: 2,286
Thanks: 109
Fixes: 4
Registered: 18-02-2013

Can't get to user Tools

Any idea when this will be back ?

users.plus.net/@gateway_custom?debug-ip=yes

4 REPLIES
Community Veteran
Posts: 3,188
Thanks: 20
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Re: Can't get to user Tools

Guessing its related the BT issues today, DNS failing and timeouts. Various sites[google/warframe.com/twitchtv] timeout randomly and gaming is a non starter

Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
Community Veteran
Posts: 2,286
Thanks: 109
Fixes: 4
Registered: 18-02-2013

Re: Can't get to user Tools

Hi Gus,

I was on it earlier then it went down, it was showing telia london which I thought was sort of odd!

It's not dns though

Screenshot at 2016-07-20 10_26_22.png

DTEG
Rising Star
Posts: 84
Thanks: 10
Registered: 08-06-2007

Re: Can't get to user Tools

Working here, unlike most websites...

 

However continuing to display information it requests to be posted to a locked service thread, so pasting here in case it helps in any way:

Custom diagnostic check on IP 209.93.147.96

Array
(
    [1] =>  7  ae4.mpr1.lhr18.uk.zip.zayo.com (64.125.31.19)  6.075 ms
    [2] =>  8  xe-5-0-0.mpr1.lhr1.uk.zip.zayo.com (64.125.29.114)  5.250 ms
    [3] =>  9  *
    [4] => 10  213.137.183.97 (213.137.183.97)  6.685 ms
    [5] => 11  core2-hu0-0-0-0.southbank.ukcore.bt.net (195.99.127.71)  6.868 ms
)

Sorry, the tool failed to identify your gateway; this does not mean that anything is wrong with your connection.

Posting the following information as a reply to the Gateway Checker Issues topic in the Community forums will help us to diagnose the problem.

  • ae4.mpr1.lhr18.uk.zip.zayo.com (64.125.31.19) 6.075 ms
  • xe-5-0-0.mpr1.lhr1.uk.zip.zayo.com (64.125.29.114) 5.250 ms
  • *
  • 213.137.183.97 (213.137.183.97) 6.685 ms
  • core2-hu0-0-0-0.southbank.ukcore.bt.net (195.99.127.71) 6.868 ms
Community Veteran
Posts: 2,286
Thanks: 109
Fixes: 4
Registered: 18-02-2013

Re: Can't get to user Tools

Yeah I'm back here now as well...

http://www.theregister.co.uk/2016/07/20/bt_hit_with_major_power_outage/

Thanks for all the info guys. pm's etc as well