cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Broadband going to hub manager page

FIXED
Johngreenall2
Newbie
Posts: 2
Registered: 3 weeks ago

Broadband going to hub manager page

I have this exact problem: https://community.plus.net/t5/Broadband/Light-on-router-is-blue-but-no-internet-connection/td-p/1400...

I am trying to connect to fibre broadband which was activated today (received text and email confirmation). The light on the hub is blue but I cannot get past the hub manager page. It shows my account incorrectly as setup@plusdsl.net... and connected to the internet.

I have tried to self correct by following the below steps and adding my correct username and password, but it doesn't work.

Click on Advanced Settings
Login with your admin password from the back of the router
Click on Continue to Advanced Settings
Select Broadband from the option above
Click Disconnect
Change the username to YourUsername@plusdsl.net
Change the password to your account password
And then click Connect

It just goes from a blue light to an orange light. It then makes me reset, at which point it goes back to the blue light and the account name reverts to setup@...

From the above link, where the user had the exact same problem that I have, it seems as if my account hasn't been fully activated yet. Please could you fix this asap. Thank you
2 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 12,966
Thanks: 753
Fixes: 70
Registered: 04-04-2007

Re: Broadband going to hub manager page

Fix

I understand this is now sorted?

Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

Johngreenall2
Newbie
Posts: 2
Registered: 3 weeks ago

Re: Broadband going to hub manager page

Hi yes it has thanks - setup wasn't activated but customer services rep sorted it straight away.