cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

All in one box

Cecemf
Newbie
Posts: 9
Registered: ‎07-10-2014

All in one box

Hi,
Can anyone recommend a all in one box to replace the Plusnet box and the open reach box?
All i need is Gigabits Ethernet and Wifi A/C (due to the size of the house.
5 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,031
Fixes: 62
Registered: ‎15-06-2007

Re: All in one box

Highlighted
Psalliss
Grafter
Posts: 43
Registered: ‎18-01-2015

Re: All in one box

Hub 5 seems to be best way to go. I picked one up new on here for 38 after quite a bit of reading and looking at more expensive stuff. Easy to setup and get working and so far seems fast and reliable
jafreer
Aspiring Pro
Posts: 844
Thanks: 54
Registered: ‎13-10-2012

Re: All in one box

Does anyone know if you can get decent VDSL stats from the HH5?
For example, number of errors, noise margin, line loss etc. Basically information that would be useful in diagnosing problems.
I have also read of numerous complaints about wi-fi dropouts on the HH5 but then I also hear of people that love it and have no complaints!
Joshc
Grafter
Posts: 167
Registered: ‎23-12-2014

Re: All in one box

@jafreer
Each to their own.
But I believe the stats that are available are very basic just the sync speed!
Undecided
jafreer
Aspiring Pro
Posts: 844
Thanks: 54
Registered: ‎13-10-2012

Re: All in one box

Thanks Joshua,
And do you find the wi-fi stable and reliable?
Thanks,