cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

is the main site working for u all ?

St3
All Star
Posts: 2,430
Thanks: 403
Fixes: 2
Registered: 13-07-2012

is the main site working for u all ?

Service Unavailable

Im getting when i try to access main website of plusnet.

Win 10
i7 7700k
GTX 970
6 REPLIES
Browni
Seasoned Champion
Posts: 1,597
Thanks: 455
Fixes: 36
Registered: 02-03-2016

Re: is the main site working for u all ?

Have a look in the Service Status sub forum.

I must have been really bad in a previous life. This is my 3rd ISP in a row that uses lithium.
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,452
Thanks: 1,208
Fixes: 11
Registered: 01-12-2010

Re: is the main site working for u all ?

its sort of working for me But slow

Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
Luzern
Seasoned Pro
Posts: 2,883
Thanks: 233
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

Re: is the main site working for u all ?

Just now was straight in with no apparent delay.

No one has to agree with my opinion, but in the time I have left a miracle would be nice.
Moderator
Moderator
Posts: 16,787
Thanks: 1,921
Fixes: 132
Registered: 06-04-2007

Re: is the main site working for u all ?

Moderator's note:

Moved to appropriate board.

Forum Moderator and Customer
Courage is resistance to fear, mastery of fear, not absence of fear - Mark Twain
He who feared he would not succeed sat still

rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,452
Thanks: 1,208
Fixes: 11
Registered: 01-12-2010

Re: is the main site working for u all ?

Service status still says intermittent issues Roll eyes maybe they need BT  QA to check their links too

Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
baja2215
Dabbler
Posts: 17
Thanks: 6
Registered: 03-09-2016

Re: is the main site working for u all ?

Seems I'm getting the same issues at the moment too - very difficult to reply to a service ticket when you click "add comment" and it just says service unavailable.

 

Come on PlusNet ... get it sorted.