cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ccgi fault

nadger
Rising Star
Posts: 4,498
Thanks: 46
Registered: ‎13-04-2007

ccgi fault

Just checked service status which reports no faults but unable to access my forum - quick ftp check also failed to connect.
21 REPLIES 21
flabbio
Grafter
Posts: 37
Registered: ‎03-08-2007

Re: ccgi fault

Yep. just confirmed that my CGI is un-FTP-able and cant get to forum on my cgi space either.
MikeWhitehead
Grafter
Posts: 748
Registered: ‎19-08-2007

Re: ccgi fault

http://usertools.plus.net/status/archive/1190867186.htm
I guess it's been delayed past the 6am that is noted on that service status notice.
ChemicalBrother
Community Veteran
Posts: 1,887
Thanks: 5
Registered: ‎05-04-2007

Re: ccgi fault

I've given someone up at PN towers a kick to find out what is going on....
flabbio
Grafter
Posts: 37
Registered: ‎03-08-2007

Re: ccgi fault

oops guess I should have checked for planned service outages before complaining  Undecided
Peter_Vaughan
Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: ‎30-07-2007

Re: ccgi fault

Or get them by email here. Wink
nadger
Rising Star
Posts: 4,498
Thanks: 46
Registered: ‎13-04-2007

Re: ccgi fault

Quote from: Peter
Or get them by email here. Wink

Thanks - just signed up  Smiley
graham
Grafter
Posts: 31
Registered: ‎30-07-2007

Re: ccgi fault

Why does CGI show as green when clearly, even if its just planned maintenance (thats now nearly 2.5 hours over due for finishing), it is not?
To indicate there is no problem with it, is misleading.
Chris
Legend
Posts: 17,724
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: ccgi fault

I've just tested this on my details and can log in now, I've also posted a retrospective SS about the problems.
http://usertools.plus.net/status/archive/1190880186.htm
Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
glyndev
Grafter
Posts: 620
Registered: ‎31-07-2007

Re: ccgi fault

All is NOT right here. Can ftp to the server, but does not list files, or can't connect getting "Login inncorrect" even tried entering username and password manually.
Can browse site that is in root folder, but can't access a site in a folder.
Telnetted in and get "No directory. logging in with HOME=/
Chris
Legend
Posts: 17,724
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: ccgi fault

Hi there,
The ftp was caused by a similar issue. I've just tested from here and now get
Quote
230 User  logged in.
Remote system type is UNIX.
Using binary mode to transfer files.

Are you able to log in now too?
Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
glyndev
Grafter
Posts: 620
Registered: ‎31-07-2007

Re: ccgi fault

Cheers chris.
Can login to ftp but still cant browse the mambo site http://ccgi.glyn-devonport.me.uk/mambo/. takes a long time to load then when loaded the page contains nothing, when I view the page source there is nothing there
James
Grafter
Posts: 21,036
Thanks: 2
Registered: ‎04-04-2007

Re: ccgi fault

Hi there,
I can load the site from this end.  Is there a lack of colour on it or is it not loading properly for me?
Chris
Legend
Posts: 17,724
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: ccgi fault

I've had a look at the site, it looks as though it's loading the body but not the style sheet. I've checked my forum which runs on the cgi servers and the style sheet is loading correctly for me.
Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
glyndev
Grafter
Posts: 620
Registered: ‎31-07-2007

Re: ccgi fault

Thanks.
Its one that I loaded yesterday, worked ok then. I think that the best way may be to delete it and start from scratch.
As an aside I added a subdomain to DNS called guild.glyn-devonport.me.uk pointing to ccgi for this mambo site. Do I need to ask for DNS to be set to basic for it to work ?Huh