cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Webstats missing (5th February)

Tony_W
Grafter
Posts: 745
Registered: ‎11-08-2007

Webstats missing (5th February)

These seem to have failed yet again.
No Service status yet, although PN have obvious broadband problems which may be clouding the issue.
Is it not worth someone checking at about 8am every day to see if they need re-starting?
Tony
5 REPLIES 5
Pettitto
Aspiring Pro
Posts: 6,346
Thanks: 32
Fixes: 5
Registered: ‎26-11-2011

Re: Webstats missing (5th February)

Sorry about that.
Are the webstats not showing due to http://usertools.plus.net/status/archive/1391590419.htm? Or do you have the correct link and they just haven't been generated from what you can see?
Pettitto
Aspiring Pro
Posts: 6,346
Thanks: 32
Fixes: 5
Registered: ‎26-11-2011

Re: Webstats missing (5th February)

I've posted a further Service Status: http://usertools.plus.net/status/archive/1391601594.htm
Tony_W
Grafter
Posts: 745
Registered: ‎11-08-2007

Re: Webstats missing (5th February)

Hi Chris,
My homepages webstats were eventually generated at 15:26 GMT but I am still waiting for the ccgi server stats to be updated (they are still showing 06:22 GMT on 4th Feb). Normally the two sets of webstats are generated within half an hour of each other, so in this case it points to a failure before the webstats for the ccgi were processed.
Tony
Pettitto
Aspiring Pro
Posts: 6,346
Thanks: 32
Fixes: 5
Registered: ‎26-11-2011

Re: Webstats missing (5th February)

Hi Tony,
I'm chasing this with Networks now.
Thanks for letting me know they've not come in yet.
chrispurvey
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 5,369
Fixes: 1
Registered: ‎13-07-2012

Re: Webstats missing (5th February)

It looks like today's CGI stats won't be generated I'm afraid, this is due to the migration the new platform, we weren't aware this would be the case.
I'll chase this up tomorrow and see what is exactly happening so we know exactly what to expect to be generated.