cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to transfer any domains in

pcoventry76
Grafter
Posts: 950
Registered: ‎27-08-2007

Unable to transfer any domains in

i'm trying to transfer in my personal domain. but it's not having it.
I've been messing around with domains for a long time so i am 110% confident that i'm not going wrong. but every extension i try gets rejected saying it is " not acceptable" - it's in the list.
Anyone ideas please?
5 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,667
Thanks: 659
Fixes: 163
Registered: ‎05-04-2007

Re: Unable to transfer any domains in

Trying to transfer it in for hosting only or full registration and hosting?
PM me the domain name if you want and I'll see if I can find a reason.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
pcoventry76
Grafter
Posts: 950
Registered: ‎27-08-2007

Re: Unable to transfer any domains in

Well my current host it's on is abit unreliable so i wanted to put my e-mail on it.
i'll do that - thanks
pcoventry76
Grafter
Posts: 950
Registered: ‎27-08-2007

Re: Unable to transfer any domains in

Sorry i was getting 2 domains mixed up - the one i want to transfer in is a .eu and that's not in the list
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 17,667
Thanks: 659
Fixes: 163
Registered: ‎05-04-2007

Re: Unable to transfer any domains in

Should be able to transfer it in for hosting only as long as the nameservers are updated to ours.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Staff
pcoventry76
Grafter
Posts: 950
Registered: ‎27-08-2007

Re: Unable to transfer any domains in

Thanks PJ im just waiting for the domains to come over. then chris said he will sort it for me