cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Telnet my CGI accoun

hmburg52
Grafter
Posts: 35
Registered: ‎11-08-2007

Telnet my CGI accoun

Can someone please help?  I can telnet my webspace at hmburg52.plus.com and it connects straight away.  I try cgi.hmburg52.plus.com and all I get is the error cannot open connection port 23.  I am running Win XP Pro and  I have opened the Telnet service.  I have a Draytek 2600 router and have set it to foward port 23 to my machine.  Now what can i do?
Thanks for any advice!
5 REPLIES 5
chillypenguin
Community Veteran
Posts: 4,729
Registered: ‎04-04-2007

Re: Telnet my CGI accoun

cgi.hmburg52.plus.com is not a valid hostname.
Are you trying to Telnet into your own machine at home, or Plusnet's cgi server?
hmburg52
Grafter
Posts: 35
Registered: ‎11-08-2007

Re: Telnet my CGI accoun

Sorry, I am trying tio logon to the Plusnet CGI server.  I'm a complete novice at PHP and hope to set up a forum on my area!
Peter_Vaughan
Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: ‎30-07-2007

Re: Telnet my CGI accoun

You telnet to ccgi.plus.net and login using your cgi login and password.
hmburg52
Grafter
Posts: 35
Registered: ‎11-08-2007

Re: Telnet my CGI accoun

Thanks Peter, thats great!  Now I can try the Forum software...........
jelv
Community Veteran
Posts: 26,786
Thanks: 990
Fixes: 10
Registered: ‎10-04-2007

Re: Telnet my CGI accoun

I'm not sure I'd be putting effort in to setting things up on the ccgi servers given that they are going to be turned off in a few months time!
http://community.plus.net/forum/index.php/topic,69283.0.html
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£14.40/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)