cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Static IP Bolt On Problem

FIXED
pmapp
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎28-11-2018

Static IP Bolt On Problem

Hi,

New customer here - come on, do me proud.
I ordered a static IP bolt-on but it is still yet to become active - despite several router restarts.

This has been raised as a support ticket 1 week ago, and it was passed to the "Network Team.

*internal*
Please can you check the static IP, comes up with a conflict. 

I've chased once, to be told it's with them, but they're busy.
There's been no update on the ticket.

 

Is there anybody who can advise what's happening, current ticket resolution times or even just a helpful update - other that they're busy.

 

Thanks in advance.

4 REPLIES 4
LaurenB
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 1,382
Thanks: 247
Fixes: 59
Registered: ‎07-12-2017

Re: Static IP Bolt On Problem

Hi @pmapp, I'll get this chased up for you and get back to you once I have a response.

 

I'm sorry for any inconvenience caused in the meantime. 

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Lauren Barry
 Plusnet Help Team
pmapp
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎28-11-2018

Re: Static IP Bolt On Problem

Thanks for the replay @LaurenB - any info?

 

Still no acknowledgment, reply or update to my ticket that's now 12 days old.

Chris
Legend
Posts: 17,724
Thanks: 598
Fixes: 168
Registered: ‎05-04-2007

Re: Static IP Bolt On Problem

Fix

Apologies for the delay here, I've just sorted this out for you and replied to the ticket on your account. You should get the static IP assigned next time you connect.

Former Plusnet Staff member. Posts after 31st Jan 2020 are not on behalf of Plusnet.
pmapp
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎28-11-2018

Re: Static IP Bolt On Problem

Thanks, issue is now resolved.