cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

Jandsreeve
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎21-01-2017

Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

Hi,

I can set the speakers up using the app on the sky internet of my next door neighbours, no problem and have had them running in the bose shop.

When i try to set the speakers up on plusnet at home, the speakers cant access the internet through plusnet ,to set up an account to fully work the app and speakers. It just buffers on the account set up page.

Anybody got any advice please?

8 REPLIES 8
30FTTC06
Community Veteran
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

What model is the soundbar?

 

MisterW
Superuser
Superuser
Posts: 9,514
Thanks: 2,430
Fixes: 183
Registered: ‎30-07-2007

Re: Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

and what model router ?

Jandsreeve
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎21-01-2017

Re: Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

They are sound touch 10. Just made them work perfectly on another plusnet router but wont work on mine.

plusnet customer services told me to go find a " computer expert" to sort it. It would seem a problem with the router , but they wont supply another.  Plusnet said it was my problem and they dont supply expertise in this field. Charming!!!

Jandsreeve
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎21-01-2017

Re: Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

Dont know router model. Plusnet said it was a recent one. Think its 6 months old ish.

SpendLessTime
Aspiring Hero
Posts: 2,849
Thanks: 849
Fixes: 82
Registered: ‎21-09-2009

Re: Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

You can tell which router by comparing it to the pictures  at https://www.plus.net/help/broadband/router-user-guides/

30FTTC06
Community Veteran
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

App based, but looks pretty simple to setup!

the .pdf is pretty useless though

Jandsreeve
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎21-01-2017

Re: Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

Have now switched routers with my Mums. I could get  it to work at her house with her router, but same problem when that router is installed at my house!

Have 2 locationsin house which ive positioned router but same problem!

maulz
Grafter
Posts: 28
Thanks: 4
Registered: ‎26-02-2017

Re: Problems setting up bose sound touch speakers on plusnet

try  setting them up right next to your router from what you say it sounds like a wifi range problem