cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Changed to 'new' network - couple of questions

FIXED
jab1
All Star
Posts: 1,797
Thanks: 379
Fixes: 6
Registered: 24-02-2012

Changed to 'new' network - couple of questions

I was switched to the 'new' network overnight Mon/Tues this week, and have a couple of queries/niggles. Nothing worrying, I just need answers.

(1) Since the change, my usage is no longer appearing - not a major problem as I'm on unlimited and have my own usage stats, anyway.

(2) BT speedtest results look a bit weird - IP profile is shown as 9.82Mbps - the test reported a d/l speed of 9.95Mbps.

If it is relevant, my IP is 51.6.220.xxx

Edit to add: Usage figures for last 3 days suddenly appeared overnight!Crazy

John
2 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 13,096
Thanks: 895
Fixes: 74
Registered: 04-04-2007

Re: Changed to 'new' network - couple of questions

Fix

jab1 wrote:

(1) Since the change, my usage is no longer appearing - not a major problem as I'm on unlimited and have my own usage stats, anyway.

Known problem (well, at least to us Wink ) that was fixed early hours of the 16th.

 

(2) BT speedtest results look a bit weird - IP profile is shown as 9.82Mbps - the test reported a d/l speed of 9.95Mbps.

Not sure about that one. Online speedtests aren't known for being the most reliable though.


Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

jab1
All Star
Posts: 1,797
Thanks: 379
Fixes: 6
Registered: 24-02-2012

Re: Changed to 'new' network - couple of questions

Thanks Bob - as I said, neither of the points were a problem - I just don't like it when things don't work 'correctly'Wink

John