cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

CCGI domains

partnerstunt
Newbie
Posts: 6
Registered: ‎02-12-2010

CCGI domains

Hi i have been trying to set up a simple PHP blog on my website. I have uploaded all the files to the CCGI site ccgi.plus.net.
I have then created a index.html to forward me to my index.php which should be at
http://ccgi.partnerstunt.plus.com/index.php
however i get a error 404 when i try to do this but it's definitely on the ccgi.plus.net ftp link.
Any idea's Huh
4 REPLIES 4
partnerstunt
Newbie
Posts: 6
Registered: ‎02-12-2010

Re: CCGI domains

infact scrape that reading the php starting thing from another thread more closely i had put my code in the CGI-BIn file now i get 
Premature end of script headers. anoyone else used the simplePHPblog here before Huh
partnerstunt
Newbie
Posts: 6
Registered: ‎02-12-2010

Re: CCGI domains

right that was down to permissions after trawling the forum for more info now i'm stuck again.
Anyone know why my page is inserting my username in the file path  Huh
none of these issue come up when i run it under Xamp on my home Pc that's why i am so confused right now
http://ccgi.username.plus.com/username/install00.php
is what i get and i don't know why ????
spraxyt
Superuser
Superuser
Posts: 10,063
Thanks: 1,369
Fixes: 75
Registered: ‎06-04-2007

Re: CCGI domains

This post explains where that comes from and what can be done about it.
Since you are new to ccgi familiarising yourself with the cgi platform php upgrade FAQ would also be useful.
David
partnerstunt
Newbie
Posts: 6
Registered: ‎02-12-2010

Re: CCGI domains

Thanks for the help.
I have managed to figure out where and what that username is and how to remove it via .htaccess Now i have another problem.
The php script doesn't seem to be able to get any data back from other scripts on my site it's as thou the data is beign lost between scripts...
http://ccgi.partnerstunt.plus.com/blog/index.php and it should look alot different.
I aw i the other thread people having problems with post and that is used in the php code that i am using but i don't know how to alter it or why it is being caused now.