cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bobby not seeing my sites

Eserim
Rising Star
Posts: 376
Thanks: 17
Registered: 01-08-2007

Bobby not seeing my sites

Not sure if this is a PlusNet, Bobby or something between problem

But

The Ask Bobby accessibility checker

http://bobby.watchfire.com/bobby/html/en/index.jsp

Can't see either of my sites hosted by PlusNet - I've tried a few others listed in the Customer Websites bit with no probem, so it may not be a Plusnet thing, but any suggestions?

BTW I've tried both the domain name and my username version for my site.

CH

[Moderators note (by Chris): I have moved this post to a more relevent forum.]
5 REPLIES
N/A

Bobby not seeing my sites

mine works with no problems

Darren
Community Veteran
Posts: 5,878
Registered: 04-04-2007

Bobby not seeing my sites

Mine worked too,
Lots of errors though.

Chris
Eserim
Rising Star
Posts: 376
Thanks: 17
Registered: 01-08-2007

Bobby not seeing my sites

Cheers - looks like a Bobby problem.

Shame, was hoping to add another logo to my home page.

Wonder what it is? Maybe a fault on the DNS server they use or something. Been like it for two days.

CHawke
N/A

Bobby not seeing my sites

Seems to work fine for me, even when looking at your site.

Are you including the full URL, including ending slash.
Eserim
Rising Star
Posts: 376
Thanks: 17
Registered: 01-08-2007

Bobby not seeing my sites

and now works for me, now I'm at home

I wonder if it is something with my work ISP?

Cheers all

CHawke

PS My main site seems to meet A standards and very nearly meets AA