cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Webmail not displaying properly in Chrome

hellojed
Newbie
Posts: 4
Registered: ‎24-06-2007

Webmail not displaying properly in Chrome

When using Chrome, Plusnet Webmail doesn't display properly in that large parts of the screen are blank. 
For example the icons at the top might be displayed with the number of  new emails I have but that's it.  Or today I can see the icons and a list of my emails but not the preview pane or the pane on the left hand side of the screen with the folders.
It works fine in Explorer.
I have searched high and low on the Web for someone with a similar problem but have had no luck so wonder if it is something to do with my Chrome or PC settings.
I'm thinking of stopping using the Plusnet webmail client and forwarding all mail to Gmail or Outlook or something.
Any advice greatly appreciated.
3 REPLIES
drj
Aspiring Pro
Posts: 1,106
Thanks: 43
Fixes: 1
Registered: ‎30-03-2011

Re: Webmail not displaying properly in Chrome

It works fine for me - though admittedly I usually use Firefox.
Just tried webmail on Chrome and it's looks identical to what it looks like in Firefox - and it's no quicker either. Still takes several seconds to delete an email.
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: ‎26-11-2011

Re: Webmail not displaying properly in Chrome

Works fine for me and I'm using Google Chrome at home.
Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
Superuser
Superuser
Posts: 9,925
Thanks: 1,265
Fixes: 71
Registered: ‎06-04-2007

Re: Webmail not displaying properly in Chrome

Chrome works OK for me too, nothing missing in the displays.
David