cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

still bad pings

N/A

still bad pings

hi
still getting bad pings have reset router tryed reeboots,re connecting everything

try pinging my ip and you will see what i mean

81.174.148.179

i was even told to turn off my firewall by ticket raised. i anit even got one on lol

come on guys sort this out please
7 REPLIES
Community Veteran
Posts: 3,181
Thanks: 19
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

still bad pings

no firewall and you have dsl? then you have the trojan blaster for sure.
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
N/A

still bad pings

Can you tracert google.com and show us what it says? At least then we can rule out a few options.

And when you restarted your equipment, how long was it off for?
N/A

still bad pings

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\dave>tracert google.com

Tracing route to google.com [216.239.53.100]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 16 ms 17 ms 19 ms lo1.plusnet.pth-ag2.plus.net [195.166.128.6]
3 18 ms 18 ms 17 ms gi1-2.vlan3.pth-gw4.plus.net [212.159.1.3]
4 18 ms 18 ms 17 ms gi0-1.ptc-gw1.plus.net [195.166.129.7]
5 19 ms 20 ms 20 ms gigabitethernet2-1-110.ipcolo1.London1.Level3.ne
t [212.113.11.61]
6 21 ms 19 ms 20 ms gige1-1.core2.London1.Level3.net [212.187.131.13
4]
7 20 ms 19 ms 21 ms zpr1-so-3-2-0.London.cw.net [212.73.240.170]
8 20 ms 19 ms 20 ms zcr1-ge-2-1-0.Londonlnt.cw.net [166.63.222.145]

9 180 ms 171 ms 173 ms dcr2-loopback.SantaClara.cw.net [208.172.146.100
]
10 174 ms 173 ms 174 ms bhr2-pos-0-0.SantaClarasc3.cw.net [208.172.156.2
14]
11 174 ms 176 ms 174 ms csr1-ve242.SantaClarasc3.cw.net [216.33.153.181]

12 176 ms 174 ms 172 ms google-exodus.exodus.net [64.68.64.210]
13 173 ms 174 ms 176 ms 216.239.48.126
14 175 ms 174 ms * 216.239.48.242
15 176 ms 175 ms 176 ms www.google.com [216.239.53.100]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\dave>


equipment was off for about 16 hours
N/A

still bad pings

I don't see anything wrong with those results. Everything on the plusnet side is pinging nice and low. The only high pings are on the american side, and that's to be expected (I am receiving exactly the same pings).
Community Veteran
Posts: 6,983
Thanks: 8
Registered: 10-04-2007

still bad pings

Yep
Just tried the same using "Visual Route" software and get the delays between London and santa Clara (192 ms) rest of the route looks fine.
N/A

still bad pings

the reason being the ping is back to normal now this is intermittent
i will post same tracert when problem arises again
N/A

still bad pings

Okey, those would help.