cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

"Could not locate remote server"

N/A

"Could not locate remote server"

I seem to be getting a hell of a lot "Could not locate remote server" error messages this evening, with both Opera and IE.

Am I alone in experiencing this? Anyone able to offer the vaguest of pointers as to what it might be please :?:
4 REPLIES
Community Veteran
Posts: 3,181
Thanks: 19
Fixes: 2
Registered: 31-07-2007

"Could not locate remote server"

the PN DNS servers failing to respond, has been a problem for a while thats Not been fixed
Unvalued customer since 2001 funding cheap internet for others / DSL/Fibre house move 24 month regrade from 8th May 2017
N/A

"Could not locate remote server"

You may want to perform some local end diagnotics.

First, how do you connect to plusnet.

Modem, DSL?

What connection device have you got. USB, Router, PCI?
N/A

"Could not locate remote server"

Okay, I'll play!

I connect using an Etec (Conexant chipset) single port router and will happily admit that I have absolutely no idea how I managed to configure the thing in the first place.

However, I have been connected since February, but the problem is fairly recent.
N/A

"Could not locate remote server"

There is definitetly a problem with the PNet DNS. Was getting probs all the way thru from about 4:30am to 10 am today. I can connect to the same sites thru BTInternets :lol: DNS no probs. On dialup near Colchester (not that that makes any difference Wink )