cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

pte-ag1 dead?

LiamM
Grafter
Posts: 5,636
Registered: 12-08-2007

pte-ag1 dead?

Lost connectivity on this gateway. Reconnected and got the same gateway, still broke... reconnected got a different gateway, and now it appears fine.
10 REPLIES
LiamM
Grafter
Posts: 5,636
Registered: 12-08-2007

pte-ag1 dead?

N/A

pte-ag1 dead?

Good old reliable Juniper 3. Smiley
Community Veteran
Posts: 1,653
Registered: 13-06-2007

pte-ag1 dead?

I lost all connectivity at all but i didn't get disconnected, i'm on ptn-ag2
N/A

pte-ag1 dead?

now on Juniper 2 Smiley seems ok, ill have to check it all out though Tongue

Mail is still timing out though.
James
Grafter
Posts: 21,036
Registered: 04-04-2007

pte-ag1 dead?

I've just posted a couple of service status announcements regarding the current problems.
N/A

pte-ag1 dead?

I'd like to bring something to the table here on this fault.

Our ISP in the office (Easynet) have advised that there is a major outage on the BT network and that all customers on the dsl1 platform are affected. This took out our 6 remote sites!!!!

Just thought that people may like to know that its not only +net having the problems. I'd also like to add that aside from that, I've had a hellish day having to reconfigure our failovers at remote sites (different ISP (Zen)) and to top it all, I couldnt do it from home, but got called into the office to do it!!! So cheer up guys....things could be worse...... :lol: :lol:
LiamM
Grafter
Posts: 5,636
Registered: 12-08-2007

pte-ag1 dead?

BT MSO's come straight into this page http://usertools.plus.net/exchanges/mso.php and I don't see anything on there. You sure you werent being fobbed off?
Ritey
Grafter
Posts: 152
Registered: 30-07-2007

pte-ag1 dead?

I have 2mb Home Premier Account

PlusNet Speed Test... 693.20kbps (POOR)
BT Speed Test... 1913kbps (NORMAL)
reboot router...
PlusNet Speed Test... 589.20kbps (POOR)

TraceRoute To BBC.COM

Resolving Host: bbc.com...
[212.58.224.36]

Begining Trace...

TTL Host Ms Status
-----------------------------------
1 10.0.0.2 0 TTL_EXPIRED_TRANSIT
2 195.166.128.123 152 TTL_EXPIRED_TRANSIT
3 84.92.3.17 152 TTL_EXPIRED_TRANSIT
4 212.159.4.6 157 TTL_EXPIRED_TRANSIT
5 212.58.239.25 160 TTL_EXPIRED_TRANSIT
6 212.58.238.133 148 TTL_EXPIRED_TRANSIT
7 212.58.224.36 137 SUCCESS

Trace Complete


The gateway appears to be lo0-plusnet.ptn-ag1.plus.net

Iv had a lot of problems with this gateway.
Is it possible to change my gateway? Or can the problem be fixed?
N/A

pte-ag1 dead?

Reconnect changes ur gateway usually. U sometimes get the same 1 but most of the time u will get a different 1
Ritey
Grafter
Posts: 152
Registered: 30-07-2007

pte-ag1 dead?

umm still same gateway. but now problem 'seems' to fixed. instead of rebooting router or disconnecting, i uplugged and replugged the cable.

ill see how it is tonite :?