cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

problems with portal and other sites

Community Veteran
Posts: 1,817
Thanks: 11
Registered: 30-07-2007

problems with portal and other sites

The PN portal is intermittantly not working, I try to make a post ans when I hit submit the page I get is 404 and my post does not appear.

Anyone else having the same problems.

A
27 REPLIES
Community Veteran
Posts: 3,364
Thanks: 15
Registered: 06-04-2007

problems with portal and other sites

Yep. Sometimes the page just does not load, not even a 404 error! Hit refresh and it loads.

SW.
--
3Mb FTTC
https://portal.plus.net/my.html?action=data_transfer_speed
Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: 30-07-2007

problems with portal and other sites

Yep, seeing the same in both IE7 & FireFox. I'm not getting this problem on any other site so it must be the portal servers.

And FireFox 2.0 is often asking me if I want to download a .php file when I click refresh or a link.

I know there have been problems with the portal servers and some work was done Fri/Sat to try and resolve it but more work is planned on Monday as they are still not working as expected.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 12,801
Thanks: 634
Fixes: 62
Registered: 04-04-2007

problems with portal and other sites

Hi,

This has been raised internally as Problem ID 37512. Are people finding it's just the forums or are other areas of the site the same?

Rgds,

Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

Community Veteran
Posts: 14,469
Registered: 30-07-2007

problems with portal and other sites

All areas of the site Bob: Account details, connection settings, help & Support, logging in, clicking links in the forums, refreshing pages in various places.

Pretty general problem.
pjemmanuel
Grafter
Posts: 349
Registered: 05-04-2007

problems with portal and other sites

Just to echo what Peter is saying, I've also noticed this since yesterday - some areas of the portal come up with just a blank page, refreshing usually does the trick.
In addition, yesterday the forums were responding to clicking on a post by asking if I wanted to download or run the php file, rather than just taking me to the post.

All of these incidents seem completely random, and they aren't generally repeatable - say by clicking on the same post again.
Running Firefox 2.0 here

Actually, I just tried to preview this before sending, and again I was asked if I wanted to download the php file - let's try that again......
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 12,801
Thanks: 634
Fixes: 62
Registered: 04-04-2007

problems with portal and other sites

Thanks Peter.

Service Status has been posted and I've contacted the on-call engineer.

Rgds,

Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

Community Veteran
Posts: 1,817
Thanks: 11
Registered: 30-07-2007

problems with portal and other sites

also noticing that the graphics on some sites are missing as well. At present I have no avatars showing in the forums and on bbc.co.uk I can load pages without graphics. The graphics option is on in my browser I have flushed the cache.

It's happening in IE7, Avant and Firefox.

A
Community Veteran
Posts: 2,829
Thanks: 153
Fixes: 2
Registered: 05-04-2007

problems with portal and other sites

Yep - I've just noticed my avatar is not loading as well.
It's hosted on my PlusNet webspace at:

www.hunthome.plus.com/bb_av.jpg
Community Veteran
Posts: 1,817
Thanks: 11
Registered: 30-07-2007

problems with portal and other sites

I have just moved my domain to someone else other than pn due to the pn systems reliability. It now looks like they are going out of their way to encourage me to move everything. :-)

This is the second time I've posted this as the portal messed up when I hit submit a few minutes ago on my origial post. here's hoping this one is posted.

usergroups are now also showing the problem. For me anyway.

A
Community Veteran
Posts: 3,364
Thanks: 15
Registered: 06-04-2007

problems with portal and other sites

Quote
]
usergroups are now also showing the problem. For me anyway.


Was jst checking some items I am watching on eBay, and worryingly I had just once exactly the same problem there too.

SW.
--
3Mb FTTC
https://portal.plus.net/my.html?action=data_transfer_speed
Community Veteran
Posts: 1,817
Thanks: 11
Registered: 30-07-2007

problems with portal and other sites

looks like it moight be pn's dns servers again. Some site work others don't.

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

E:\Documents and Settings\Alan>ping usergroup.plus.net
Ping request could not find host usergroup.plus.net. Please check the name and t
ry again.

E:\Documents and Settings\Alan>ping www.plus.net
Ping request could not find host www.plus.net. Please check the name and try aga
in.

E:\Documents and Settings\Alan>ping www.bbc.co.uk

Pinging www.bbc.net.uk [212.58.224.85] with 32 bytes of data:

Reply from 212.58.224.85: bytes=32 time=24ms TTL=248
Reply from 212.58.224.85: bytes=32 time=23ms TTL=248
Reply from 212.58.224.85: bytes=32 time=25ms TTL=248
Reply from 212.58.224.85: bytes=32 time=24ms TTL=248

Ping statistics for 212.58.224.85:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 23ms, Maximum = 25ms, Average = 24ms

E:\Documents and Settings\Alan>

A
Community Veteran
Posts: 1,817
Thanks: 11
Registered: 30-07-2007

problems with portal and other sites

4 attepmts to send that.

also I cna't get the status page to work so I don't know if pn are aware of any issues other than the portal.

A
Community Veteran
Posts: 1,817
Thanks: 11
Registered: 30-07-2007

problems with portal and other sites

I have just removed my router coded dns server details
213.162.97.65 and 213.162.97.66 and allowed the router to go back to finding it's own dns servers. So far so good.

These are the server details I had since the last major dns problem.

A

P.s. I'm now on 212.159.6.9 and 212.159.6.10
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 12,801
Thanks: 634
Fixes: 62
Registered: 04-04-2007

problems with portal and other sites

Hi all,

Are people still seeing the white pages from time to time? We've rebooted one of the load balanvers that I'm hoping has fixed this.

Rgds,

Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵